Mikor mennyit, mikor milyet. Minden gyümölcsöt szeretek.
Napi 3 főétkezésem van, és nem igazán van olyan, amikor ne ennék utánuk egy-két gyümölcsöt. Sokszor a reggelimbe is teszek.
Nagyon keveset, mert nem igazán esik jól és nem, nem fogom erőltetni.
Helyette viszont minden étkezésemben van legalább egyfajta zöldség.
Nincs benne igazán rendszer.
Most ettem meg három szem szamócát, itt terem helyben az erkélyen. Valószínű ezek voltak az utolsók, amik idén még beértek. Tegnap ettem három szem kiwit, még van négy, azt ma megeszem. Holnap almát viszek magammal az ebéd mellé munkába. Főleg télen a citrusféléket is szeretem, narancs, mandarin, grapefruit. Illetve nyáron fagyasztottam le leszemezve ribizlit, lassan elő fog kerülni.
Amennyi jól esik,amnyit. Nem szoktam mérni/számilni.
Egyszer öt héten keresztül csak szőlőt ettem, néha barackot vagy szilvát, amikor más ízrevágytam.
Naponta nem eszek gyümölcsöt, hálós almát eszek 1 hónap alatt, ritkán még barack vagy körte, illetve szörpöket iszok naponta. Többnyire inkább főtt vagy sült étellel zöldségeket, paradicsomszószos ételeket, gabonákat, hüvelyeseket eszek. Persze valamikor ha például sajtos vagy túrós tészta a főtt étel, akkor "kötelező" módon eszek gyümölcsöt.
36/F
9+
Illetve baracklekvárt és földimogyoró-krémet hetente egyszer vagy kétszer fogyasztok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!