Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hány darab és milyen gyümölcsö...

Hány darab és milyen gyümölcsöt eszel egy nap?

Figyelt kérdés

nov. 3. 12:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
1-2 almát
nov. 3. 12:50
 2/11 Metionin ***** válasza:
68%
1-2 db-ot ha van itthon. Alma, banán, amikor szezonja van, mandarin. Nyáron dinnyét. Sajnos mióta elköltöztem a szüleimtől, nagyon lecsökkent a gyümölcsfogyasztásom, megvenni rohadt drága és az ízének köze sincs az ottanihoz. Anno csak kimentem a kertbe és legeltem, ingyen volt. Ez az egy hiányzik onnan.
nov. 3. 12:50
 3/11 anonim ***** válasza:

Mikor mennyit, mikor milyet. Minden gyümölcsöt szeretek.

Napi 3 főétkezésem van, és nem igazán van olyan, amikor ne ennék utánuk egy-két gyümölcsöt. Sokszor a reggelimbe is teszek.

nov. 3. 12:51
 4/11 anonim ***** válasza:
Konzervgyárban dolgozom. Már rosszul vagyok tőle. Eleinte 3-4 dobozzal is, főleg barackot é ananászt.
nov. 3. 13:04
 5/11 anonim ***** válasza:

Nagyon keveset, mert nem igazán esik jól és nem, nem fogom erőltetni.

Helyette viszont minden étkezésemben van legalább egyfajta zöldség.

nov. 3. 14:16
 6/11 anonim ***** válasza:

Nincs benne igazán rendszer.

Most ettem meg három szem szamócát, itt terem helyben az erkélyen. Valószínű ezek voltak az utolsók, amik idén még beértek. Tegnap ettem három szem kiwit, még van négy, azt ma megeszem. Holnap almát viszek magammal az ebéd mellé munkába. Főleg télen a citrusféléket is szeretem, narancs, mandarin, grapefruit. Illetve nyáron fagyasztottam le leszemezve ribizlit, lassan elő fog kerülni.

nov. 3. 14:38
 7/11 qborka ***** válasza:
Minden nap eszek. Tavasztól őszig idény gyümölcsöket, télen narancs, mandarin, aszalt esetleg mirelit gyümölcsök. Banánt csak nagyon ritkán, nem szeretem.
nov. 3. 15:57
 8/11 qborka ***** válasza:
63%

Amennyi jól esik,amnyit. Nem szoktam mérni/számilni.

Egyszer öt héten keresztül csak szőlőt ettem, néha barackot vagy szilvát, amikor más ízrevágytam.

nov. 3. 16:00
 9/11 anonim ***** válasza:

Naponta nem eszek gyümölcsöt, hálós almát eszek 1 hónap alatt, ritkán még barack vagy körte, illetve szörpöket iszok naponta. Többnyire inkább főtt vagy sült étellel zöldségeket, paradicsomszószos ételeket, gabonákat, hüvelyeseket eszek. Persze valamikor ha például sajtos vagy túrós tészta a főtt étel, akkor "kötelező" módon eszek gyümölcsöt.

36/F

nov. 4. 12:38
 10/11 anonim ***** válasza:

9+

Illetve baracklekvárt és földimogyoró-krémet hetente egyszer vagy kétszer fogyasztok.

nov. 4. 12:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!