Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan adhatnék le? Teljesen...

Hogyan adhatnék le? Teljesen tanácstalan vagyok.

Figyelt kérdés
Kb 3 éve komoly sùlyproblémákkal küzdök. Már beletörődtem, hogy soha nem leszek vékony, de abszolùt nem érzem magam jól a bőrömbe és szeretnék kb 5 kilótól megszabadulni és ezt tartani is. Korábban volt gond azzal, hogy tartsam a sùlyom normális életmód mellett. Ùgy értem, nem számoltam a kalóriákat betegesen, de persze nem is ettem kétpofára chipset meg csokoládét.A dologhoz hozzátartozik, hogy nagy esélyjel pcos-em van, a pajzsmirigyem rendben van. Mio-inositolt szedek, de nem mozdított semmit a helyzeten. Már kétszer nekifutottam a teljesen cukormentes életmódnak. Szigorùan betarotttam 1 hónapon át, de egyetlen egy deka se ment le rólam. Tavaly egy app segítségével sikerült valamennyit leadnom, de rettenetes volt. Minden héten 3 órán át kerestem recepteket, hétvégén 3-4 órát főztem, hogy előre főzzek a hétre, mert a munka után egyszerűen képtelen vagyok rá.Ez az "életmód" nem ment hosszùtávon emiatt a hatalmas energiabefektetés miatt, ezért abbahagytam és persze amit leadtam minden azonnal visszavándorolt rám. Tudom, hogy orvoshoz meg dietetikushoz kellene mennem stb, de sajnos már rengeteg orvost megjártam és csak kinevettek. Külföldön élek és itt megfizethetetlen és nem is célszerű a magànorvosi ellàtás, otthon pedig nem tudok annyi időt eltölteni, hogy teljeskörűen ki legyek vizsgálva.

okt. 30. 21:35
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Szerintem meg nekem több fogalmam van, mint neked! Egyébként nem olvasok Nők lapját😀 nos, lehet, hogy neked annyira bevált a kalóriaszámolgatàs, de szerintem itt sokaknak nem,köztük nekem se. Mivel nem csak az számít mennyi kalóriát visz be az ember, hanem, hogy mit. Abból hány % zsír, fehérje, szénhidrát. A kalóriaszámolgatàs eredménye az éhezés és a jojo effektus. Ha az, hogy az ember elhagyja a fehér cukrot olyan roppantul egészségtelen szerinted, akkor ebből tényleg látszik, melyikünknek nincs fogalma a táplálkozásról.
okt. 31. 12:03
 12/17 anonim ***** válasza:
30%
Hagyd el a cukrot és a fehér kenyeret, nálam ez bevált.
okt. 31. 14:06
 13/17 A kérdező kommentje:
Ezt csináltam, de sajnos nálam nem vált be, egy deka nem ment le rólam😢 neked mennyi időbe telt mire eredményt észleltél? Én csak húst, sovány tejterméket, zöldséget, gyümölcsöt ettem. 1 hónap, semmi.
okt. 31. 14:46
 14/17 anonim ***** válasza:
33%
Nálad semmi nem válik be sajnos. UFO vagy. Rád a biológia és a fizika törvényei nem vonatkoznak.
okt. 31. 14:49
 15/17 anonim válasza:
51%
Figyelj, a fogyás nem valami csodadolog. Kalóriadeficit. Ha úgy nem tudsz fogyni, akkor vizsgáltasd ki magad, mert valami egészségügyi gondod lehet.
okt. 31. 16:08
 16/17 A kérdező kommentje:
Kedves 14! Nyugodtan viccet csinálhatsz belőlem, de ez sajnos ùgy van, hogy nem működünk mind egyformán, nem mindenkinek válik be ugyanaz. Lehet, hogy neked mindenki UFO, akinek nem válik be az, ami neked, vagy aki esetleg nem ért egyet a véleményeddel.
okt. 31. 17:26
 17/17 anonim ***** válasza:
48%
Keresd facebook-on Fitshape Zsuzsit vagy a BodyWakes csoportot. Ok csinalnak egy tesztet, amivel kideritik, milyen anyagcsere- es milyen hormontipusba tartozol es ezek alapjan meg a testi adottsagaid alapjan egy szemelyre szabott etrendet allitanak ki. En ezt kovettem es Zsuzsitol szemelyi edzeseket is vettem (online mert en is kulfoldon elek) - ekkor voltam eletem legjobb formajaban, jobban neztem ki mint a ket terhesseg elott. Aztan harmadszorra is bekopogott a golya es hiaba hataroztam szilardan el, hogy kovetni fogom az etrendet es az edzest is csak lajtosabban, sajnos nem ment, igy most jo sok felesleg van rajtam es valahogy vissza kene allnom a regi rendszerbe, de valami mindig kozbejon (koltozes, munka stb.)
nov. 2. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!