Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogy szoktassam rá magam az...

Hogy szoktassam rá magam az ivásra?

Figyelt kérdés

Már mikor iskolába jártam sem ittam túl sokat, volt hogy a fél literes üdítőm sem fogyott el és utána otthon sem ittam túl sokat,most viszont, hogy már évek óta dolgozom még annyit sem iszom max 2-3 pohár amit egy nap megiszok.

Eddig bármilyen kalkulátort/appot próbáltam egyik sem hozott 0,9-1,2 liternél többet napi minimum folyadék bevitelnek (Álltalában meg ezeket sem érem el). Pár napnál tovább egy appot sem tudok használni mert nem jeleznek így ahogy elmulik az újdonság varázsa ugyan úgy elfeledkezem az ivásról. Ha egyszerre próbálok többet inni pl egyszerre meginni egy egész pohárral azt érzem hogy ki tudnám hányni az egészet így inkább az lenne megoldás hogy többször igyak kevesebbet.

Milyen appot tudnátok ajánlani ami tényleg jelez és nem csak mikor már megnyitottam, illetve kinek mi vált be, hogy többet igyon?

Minden tippet és tanácsot szívesen fogadok :)

okt. 23. 18:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
50%
10. Az érzékeket el lehet kalibrálni, és a szomjúságérzet az öregedéssel együtt csökken.
okt. 25. 17:12
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekkorban én sem tudtam inni. Mindig kinálták meg noszogattak. De viszont rengeteg gyümölcsöt ettem. Ez kiegyenlitette a folyadékhiányt.

Az orvos azt mondta, hogy mig gyümölcsöt, zöldséget eszek, nincs gond.

30 évvel késöbb, ugyanigy van. Csak akkor vagyok szomjas, ha megizzaszt valami, hirtelen sok folyadékot veszitek.

okt. 29. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!