Hogy szoktassam rá az ivásra?
Kisfiam 5.5 hónapos,nem hajlandó inni. Nem vagyok kétségbe esve,mert még csak napi 2x eszik mást,a többi cici. Viszont szeretném,hogy időben megtanulja/szokja,hogy inni bizony kell. Most már zöldségeket kóstol és azután meg szoktam kínálni,de itt jön a bökkenő. Iszik,iszik,de nagyon keveset. Leginkább kiköpi és ami véletlen a szájában marad,azt lenyeli. Csőrös pohár szeleppel,próba: furcsa fintor,hogy ez meg mi,nem szívja,néz nagy szemekkel
Csőrös pohár,szelep nélkül:miután kétszer is majd" szívrohamot kaptam,mert félre nyelt,inkább hanyagolom.(én adagoltam,nagyon kis mennyiségeket)
Cumisüveg:rágja és vigyorog.
mit tegyek még?
Semmit, minden eves elött é sután kínáld neki és ennyi. szerintem maradj a cumisüvegnél, már nem lesz cumi zavaros ne aggódj.
Èn amíg a vizet meg nem szokja nem adnék semmi esetre sem más löttyöt neki,se almalevet se mást.
elsö lányom volt víz nem kedvelö. akkortól kapott mást is mint víz mikortól elkezdte inni a vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!