Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy szoktassam rá az ivásra?

Hogy szoktassam rá az ivásra?

Figyelt kérdés

Kisfiam 5.5 hónapos,nem hajlandó inni. Nem vagyok kétségbe esve,mert még csak napi 2x eszik mást,a többi cici. Viszont szeretném,hogy időben megtanulja/szokja,hogy inni bizony kell. Most már zöldségeket kóstol és azután meg szoktam kínálni,de itt jön a bökkenő. Iszik,iszik,de nagyon keveset. Leginkább kiköpi és ami véletlen a szájában marad,azt lenyeli. Csőrös pohár szeleppel,próba: furcsa fintor,hogy ez meg mi,nem szívja,néz nagy szemekkel

Csőrös pohár,szelep nélkül:miután kétszer is majd" szívrohamot kaptam,mert félre nyelt,inkább hanyagolom.(én adagoltam,nagyon kis mennyiségeket)

Cumisüveg:rágja és vigyorog.

mit tegyek még?

2013. márc. 15. 21:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Semmit, minden eves elött é sután kínáld neki és ennyi. szerintem maradj a cumisüvegnél, már nem lesz cumi zavaros ne aggódj.

Èn amíg a vizet meg nem szokja nem adnék semmi esetre sem más löttyöt neki,se almalevet se mást.

elsö lányom volt víz nem kedvelö. akkortól kapott mást is mint víz mikortól elkezdte inni a vizet.

2013. márc. 15. 21:39
 2/2 anonim ***** válasza:
Az én fiam 8 hónapos, ő is 2x eszik, a többi cici. Kaja után jobb esetben iszik 10ml vizet, de ő is csak inkább rágja a cumisüveget, játszik vele. A védőnő a héten azt mondta, h nem gond (majd csak nyáron kell többet innia). Én sem adok vízen kívül más italt, szeretném, h a vízre szokjon rá.
2013. márc. 15. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!