2/9 anonim válasza:
Mindegyik fontos. Az reggeli az első ezek közül.
Nekem nagyon fontos, mert ha nem eszem, akkor szédülök, gyenge vagyok, és hangosan korog a nyomrom, nem tudnék dolgozni, de máshoz sem lenne erőm, energiám.
3/9 anonim válasza:
Bizonyos szempontból igen és felkelés után 3 órán belül szükséges. (Inkább 1-2 körül jobb.)
4/9 anonim válasza:
Sokmindentől függ. Dd az biztos hogy óriás szerepe van az egész napi inzulinszabályozásban a megfelelő reggelinek
5/9 anonim válasza:
Nekem biztos, mert ha kihagyom, egész nap nyűgös vagyok.
6/9 anonim válasza:
5.
Én átalszom a reggelt, aztán akkor nincs ilyen gond.
7/9 anonim válasza:
Mindegyik étkezés fontos :) és szükséges.
8/9 anonim válasza:
Nekem nagyon fontos, mert amikor éveken keresztül kihagytam kényelemből, délelőtt bezabáltam, és így az ebédet is kihagytam, szétcsúszott az egész napom és borzasztó nagy túlsúlyt felszedtem. Amióta reggelizek, visszafogytam és rendszer van az emésztésemben is. Minden étkezés nagyon fontos, hogy meglegyen, de a reggeli a nap alapozása.
9/9 anonim válasza:
A helye mértéket kell ismerni mindegyik étkezésben, reggelre lehet édesebbet, rostosat, este könnyedebbet és keveset
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!