Az állandó pizzaevésnek, lehet valami hátulütője?
Nem keresek annyit, hogy ételrendelésen éljek mint mások. Este fáradtan esek haza. Nincs idő, energia sütni, főzni magamra sem. Egyedül élek. Egyszerűen veszek egy pizzát a legolcsóbb Lidből ami itt van és ezt eszem mindig. Hétvégén is. Gyakorlatilag olcsó pizzákon élek. Gyümölcsleveket vagy cukros üdítőket iszok hozzájuk és ennyi.
Gondoltam rá, hogy ez egészságtelen. Viszont a pizzákon zöldségek vannak. Paradicsomszósz minden van és sok zöldséges pizzát eszek, a hawaii ananászos is egyik kedvencem. A hús ami egészségtelen, meg kevés van rajtuk mert spórolnak vele. Tehát rengeteg zöldség van a pizzákon. Leöblítem gyümölcslével ami amúgy is tele van gyümölccsel. Iszok néha 100% gyümölcstartalmúakat is tehát ez is megvan. Gyümi, zöldségbevitel pipa
Akkor mégis csak jó vagyok?👍😊
Ez kész :D
A gyümölcslé és cukros üdítő kerülendő, tele van cukorral, rohadt egészségtelen.
A hússal nincs baj rendes mennyiségben.
A mirelit pizza meg nem valami tápanyagdús étel, ez a baj.
De nem kell rendelni semmit, megoldható a rendes kaja egyszerűen is, ezt figyeld:
- zabkása gyümölccsel
- sajt vagy halkonzerv zöldséggel, akár plusz
- saláta (akár tonhallal vagy sajttal)
- külön 1-2 banán még nem sok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!