Az állandó pizzaevésnek, lehet valami hátulütője?
Nem keresek annyit, hogy ételrendelésen éljek mint mások. Este fáradtan esek haza. Nincs idő, energia sütni, főzni magamra sem. Egyedül élek. Egyszerűen veszek egy pizzát a legolcsóbb Lidből ami itt van és ezt eszem mindig. Hétvégén is. Gyakorlatilag olcsó pizzákon élek. Gyümölcsleveket vagy cukros üdítőket iszok hozzájuk és ennyi.
Gondoltam rá, hogy ez egészságtelen. Viszont a pizzákon zöldségek vannak. Paradicsomszósz minden van és sok zöldséges pizzát eszek, a hawaii ananászos is egyik kedvencem. A hús ami egészségtelen, meg kevés van rajtuk mert spórolnak vele. Tehát rengeteg zöldség van a pizzákon. Leöblítem gyümölcslével ami amúgy is tele van gyümölccsel. Iszok néha 100% gyümölcstartalmúakat is tehát ez is megvan. Gyümi, zöldségbevitel pipa
Akkor mégis csak jó vagyok?👍😊
Nem egészségtelen a hús.
Te nagyon is tudod, hogy az az egészségtelen, amit te csinálsz.
Mi a kérdés?
Az aranyokkql van gond, a pizza nagy része feldolgozott szénhidrát , a gyümölcslé cukros
. A 100% gyümölcslé is suritmenybol készül. Kb 700 forintért lehet venni fagyasztott zoldsegkevereket venni, akkormar inkabb edd azt, de q legjobb lenne nyers zöldséget, gyümölcsöt enni, azt meg se kell sutni
Valamennyi vitamin és asvanyi anyag van benne de garantaltan nem az összes. Rostot se viszel be eleget. Omega 3mat se. Amit még tuti nem az vas szelén magnézium kalcium. Karotinoidok, polifenolok, egyéb antioxidánsok.
Hosszútávon ez garantáltna hiánybetegsegekgez vezet
Sokkal olcsóbban, sokkal egészségesebben lehet enni
A pizzákon feldolgozott húskészítmény van, az nem hús, sokkal rosszabb. És a rostbevitel kevés, ártasz vele a beleidnek.
A gyümölcslevek kevés rostot tartalmaznak. Igyál vizet, és vegyél almát, narancsot, banánt, az olcsóbb is, mert több napig eláll. A cékla, sárgarépa még olcsóbb, turmixold össze almával, néha azt idd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!