Miért mondja mindenki hogy milyen veszélyes az energiaital, és káros?
Figyelt kérdés
Nem pontosan értem, hogy amennyiben én pl naponta megiszok 2-3 hellt ami nettó 160-240mg koffein, és én pl cukormenteset iszok akkor mivel tettem be magamnak jobban, mintha 2-3 presszókávét innék meg, és miért leszek beteg? Már jó ideje érdekel ez a kérdés, mert mindenkitől hallottam hogy majd szívbeteg leszek meg ártani fog nekem, de mikor feltettem hogy mi fog pontosan nekem ártani tekintve hogy se cukrosat nem iszok, se túl sokat koffeinből a napi meghatározott normánál, de valahogy sosem érkezett erre válasz még talán a szokásos üditőital káros címszóval egyetértettem, de ki az aki mostanság nem iszik vagy colát, vagy gyümölcslevet, vagy bármifajta ízesített lötyött ami semmivel sem másabb hozzáadott anyagokkal.okt. 4. 11:28
21/21 anonim válasza:
#19, napi 2 doboz a maximális ajánlott, legalábbis az alapján, ami a dobozra van írva. Vagy persze 1 doboz 500ml-es.
De természetesen ez nem azt jelenti hogy minden nap ennyit okés meginni. Egy normális étrendbe belefér az ha valaki heti 1-2szer megeszik egy zacskó chipset. Az már kevésbé, ha minden nap megeszik egy fél zacskóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!