Főtt zabkása alján a fazékban marad egy vékony réteg!?
Figyelt kérdés
A keményítő fő ki belőle?
Nem főnek ki belőle hasznos anyagok is?
okt. 2. 22:22
1/4 anonim válasza:
Valószínű van abban minden.
Amúgy mikróban is lehet, úgy egyszerűbb.
Ha felöntöd és hagyod ázni, úgy még egyszerűbb.
2/4 A kérdező kommentje:
Kifejezetten a főzés érdekelne, hogy árt e a tápanyag tartalmának vagy bármi másnak?
okt. 3. 00:05
3/4 anonim válasza:
Az az odakozmálódott része. Ha megőrül az ember is ráég az a réteg, de nem fő kibelőle semmi nem csinál az semmit csak egy rémálom lekaparni. Ha fenthagytad a gázon még mikor beleöntötted a tejbe, ha elzártad előtte akkor ötletem sincs, de tényleg csak ez lehetne
4/4 A kérdező kommentje:
Dehogy odakozmált része! Nem ég rá. Nem kell vakargatni. Pár óra alatt megszilárdul és egyben kivehető a fazékból.
Vagy 100x főztem már és minden alkalommal kifő belőle. Valószínűleg keményítő.
okt. 5. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!