Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Főtt zabkása alján a fazékban...

Főtt zabkása alján a fazékban marad egy vékony réteg!?

Figyelt kérdés

A keményítő fő ki belőle?

Nem főnek ki belőle hasznos anyagok is?



okt. 2. 22:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Valószínű van abban minden.

Amúgy mikróban is lehet, úgy egyszerűbb.

Ha felöntöd és hagyod ázni, úgy még egyszerűbb.

okt. 2. 22:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Kifejezetten a főzés érdekelne, hogy árt e a tápanyag tartalmának vagy bármi másnak?
okt. 3. 00:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Az az odakozmálódott része. Ha megőrül az ember is ráég az a réteg, de nem fő kibelőle semmi nem csinál az semmit csak egy rémálom lekaparni. Ha fenthagytad a gázon még mikor beleöntötted a tejbe, ha elzártad előtte akkor ötletem sincs, de tényleg csak ez lehetne
okt. 5. 10:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:

Dehogy odakozmált része! Nem ég rá. Nem kell vakargatni. Pár óra alatt megszilárdul és egyben kivehető a fazékból.


Vagy 100x főztem már és minden alkalommal kifő belőle. Valószínűleg keményítő.

okt. 5. 13:12

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!