Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Melyik a legjobb nagy kiszerel...

Melyik a legjobb nagy kiszerelésű reggeliző ízesített zabkása fogyáshoz?

Figyelt kérdés
2024. febr. 24. 20:11
 1/5 anonim ***** válasza:
92%
A fogyás a kalóriadeficit függvénye, a bolti instant zabkását pedig mindig szarok. Vegyél natúr zabpelyhet, és otthon úgy készíted el, ahogy csak akarod.
2024. febr. 24. 20:13
 2/5 anonim ***** válasza:
79%

izesitett zabkasa tele van adalekokkal..milyen baromsag.. vegyel naturt es izesits te.

mez

lekvar

datolya

banan

reszelt alma

stb stb stb

2024. febr. 24. 21:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Fogyáshoz? 3 pohár víz inkább és semmi zabkása.
2024. febr. 25. 18:56
 4/5 anonim válasza:
Nekem jó az instant zabkasa is. Csak reggelikent fogyasztom egy adagot. Nem is leszek éhes ebedidőig.
2024. márc. 3. 07:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy miért lenne tele adalékanyagokkal. Van már olyan zabkása a piacon, ami datolyapasztával készül cukor helyett, meg úgy alapjáraton, nem hiszem, hogy ettől hízna el valaki. Még mindig jobb, ha valaki ilyen ready-to-eat zabkásákat eszik, mintha a péksütikért, vagy silány minőségű, nitrites pácsós szalámis kenyérért nyúlna. A zabban rost, béta-glükán található, ami a koleszterin és vércukorszintre is jótékony hatással van.

A kérdésre válaszolva:

1. BiotechUSA - Csokis-meggyes zabkása keveréke. Ez cukormentes, édesítőszerrel készül, és fantasztikus. Egy kiló, 4000 Ft körül van.

2. Viblance Szuper- és Proteinkásái. Ezek datolyapasztával készülnek és sok ízben elérhetőek. Nekem a kedvenceim.

3. Hester's Life kis kiszereléses zabkásái. Ezek drágábbak egy kicsit, de van bennük lenmagliszt és tényleg prémium kategória. Sajnos csak 60 grammos monoporciókban vannak, ami nekem nem gazdaságos, így ezzel csak ritkán lepem meg magam.

4. Aldi-s és Dr. Oetker-es kis kiszereléses zabkásái. Ezek olyan 200-270 Ft/zacskó áron vannak. Kicsit kedvezőbb az ára. Ezeket még plusz zabbal szoktam felhúzni, hogy nagyobb adagot kapjak.

Minden ízlés kérdése, de szerintem nagyon jò az Aldi kòkuszos, a Dr. Oetker mogyorós, kòkuszos, meggyes (!) ès fahèjas -szilvàs vagy almàs vàltozata. Ezek között is vannak cukormentes verziók.

5. A Lidl-ből az epres ès csokis kis kiszereléseseket kòstoltam. Ezek is nagyon finomak voltak, 200 Ft/zacskò.

Ott vannak még a Cornexi, Cerbona és a Görög Zitás kis kiszereléses instant zabkásák, de azokat annyira nem ismerem. Illetve màs àruhàzak sajàtmàrkàsai is.

2024. máj. 30. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!