Nem megy az ivás, mit tegyek?
Kényszerítened kell magad. Én kiszáradással kellett kórházba kerüljek hogy vegre elkezdjek inni.
Allíts ébresztőt 1.5 óránként. Menjen le egy pohár víz.
Ha nem bírod a vizet lehet beletenni pár ek gyümölcslevet. Vagy mentes szörpöt. Vagy citromot. Stb. Aztán majd egy kovetkezo lepes lesz azokról leszokni.
Segíthet meg a szivoszal.
Nekem minden helyiségben van poharam. Konyhában is, elöl hagyva. Fürdőben is. Minden kézmosáskor pl iszom. Kanapé mellett is. Munkahelyen pedig 8 decis palackom van ami 8-délig elfogy. Déltől 5ig még kettő.
Plusz igyál
- amikor felkelsz
- amikor odaérsz valahova/haza
- amikor sportolsz azelőtt
- amikor sportolsz azután
Bele kell szokni és utána nem fogod bírni se 2 orát viz nelkul
Én egyszer betegség miatt vesztettem sok vizet (és egy ideig ráadásul nem hogy nem kívántam semmit, minden visszajött), ezért muszáj volt erőltetni, ha nem akartam kórházban végezni.
Az volt az alap, hogy reggel 2x2,5dl-vel indítottam. Utána még 2x2,5dl lement délig, így addig megvolt az első liter. Délután meg mellettem volt egy vizespalack, annak a felét magamba erőltettem estig + ittam még 2 bögre teát. Így meg is volt a napi több, mint 2 liter.
Az a legdurvább hogy fittebb vagyok azoknál akik rendesen isznak (jó ez azért is lehet mert atletikus alkat vagyok). Igaz, ennek ellenére is vannak jelei annak, hogy nem iszom eleget: karikás szem, cserepes száj, száraz kéz.
Lehet megint homoktövisvelős vizet kell igyak mert az annyira undorító, hogy utána mindig megiszom egy pohár üres vizet, hogy leöblítsem 😂.
"Az a legdurvább hogy fittebb vagyok azoknál akik rendesen isznak"
Kicsit nagy az egód, nem gondolod?
Húú, én is ilyen vagyok több évtizede. Alig iszok de mindig pisilek! :)
Nem vagyok egy nagy vízivó, sokáig kihúzom nélküle.
Több gondot okoz a vízivás mint amikor nem iszok!
Olyan is van aki csak kólát vagy kávét iszik évekig, a vizet nem is ismeri!
Az mennyire egészséges?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!