Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mennyire jó ez?

Mennyire jó ez?

Figyelt kérdés

Reggelire csináltam magamnak egy fitt tortillát ( teljes kiörlésű lapból) amibe raktam mindenféle szezonáis zöldséget illetve tegnapról megmaradt pirított csirkemell darabokat.

Ebédre ettem tejfölös-mustáros csirkemell ragut ( volt benne paradicsom meg paprika is) ehhez a köretem 3 töltött burgonyabatyu volt, amit az Aldiban lehet kapni ( sütőben sütöttem meg) . ( csirkés raguból sokat szedtem)

Elsősorban a fehérje illetve a rost bevitelemre fókuszálok.

Szerintetek ez mennyire jó? Szeretnék egészségesebben étkezni és odafigyelni a tudatos táplálkozásra.

Ma lettem 18 éves /167cm vagyok és 54 kg

Szeretnék fogyni, mert van rajtam felesleg ( kb 2-3 kilót kéne leadnom)

szept. 14. 12:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jó, csak mozogj sokat, fuss, csinálj online aerobic edzést.
szept. 14. 13:01
 2/4 A kérdező kommentje:

Heti 5x sétálok 4,5 km minden nap.

Plusz heti 2x van 1 órás edzésem

szept. 14. 13:37
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nemhogy felesleg nincs rajtad, de kifejezetten karcsú vagy! 19,36-os BMI-vel hova akarsz még fogyni? Minek? Szerinted többen fognak szeretni 52 kilósan, mint most?
szept. 14. 13:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Neked nem kellene fogynod semennyit.
szept. 14. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!