Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Van olyan Aspergeres, aki...

Van olyan Aspergeres, aki kipróbálta a tej-, cukor- és gluténmentes táplálkozást és segített?

Figyelt kérdés

szept. 13. 20:07
 1/3 anonim ***** válasza:
78%

Igen.

A glutén a legszarabb.

szept. 19. 12:01
 2/3 anonim ***** válasza:

Korábban csak feliratkoztam a kérdésre, remélve hogy válaszolnak rá.

1. válaszoló: Azt írtad "Igen". Szóval kipróbáltad a gluténmentes étrendet. Kifejtenéd ezt? Kérlek. Mert régóta gondolkozom azon, hogy érdemes lenne kipróbálni, de nem tudom, hogy akkor mit egyek. Nincs sok pénzem, és sokszor eszem zsíros kenyeret, meg margarinos, sajtos kenyeret, és tejet is iszom.

De nincs pénzem drága, trendi bio-ételekre. Hogyan lehet alapvető élelmiszerekkel helyettesíteni a kenyeret és a tejet? Meg a többi, megfizethető árú alapélelmiszert?

A tojásról tudom, hogy rendkívül hasznos, tele fehérjével és rengeteg vitaminnal és egyéb tápanyagokkal, de ezen kívül mi jöhet még szóba?

Te hogyan csinálod?

szept. 19. 14:52
 3/3 A kérdező kommentje:
Tényleg, hogy lehet ilyen ételeket beszerezni?
szept. 20. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!