Folyamatosan hízok, miért?
Lehet, hogy a reform és tk. liszteket is vissza kellene fognod. Megnéztem, milyen ez a Szafi free liszt, hát, a hajdinában és a kölesben is van nem kevés szénhidrát. Ha azt eszed, amit én néztem, 64g ch/100 g. Ha sokat eszel belőle, nem igaz, hogy ritkán eszel ch-t. A keményítő nagyon is tud hizlalni.
Nem muszáj ötször enni egy nap, van, akinek a 3 vagy akár 2 étkezés jobb, főleg, ha nem nyomja fel rendszeresen a vércukrát, így nem is éhes 2 főétkezés között. A fehérjebevitelre is figyelj oda, ehetsz húsokat, tojást, sajtot, túrót, olajos magokat is, nem csak zöldségeket gabonákkal. Célozd meg az 1g/testsúlykg mennyiségű fehérjebevitelt.
Szàmolni kéne a SZÈNHIDRÂTOT, mert lehet sokat eszel belőle. A teljes kíőrlésű cuccok jobbak mint a fehér- finomított, lassabban szívódnak fel, bem annyira feldolgozott, DE abbOl se szabad sokat enni mert szénhidràtban gazdag.
Én pl napi max 3 szelet tkgraham toast kenyeret eszem, a többi szénhidràt zöldség, heti 1-2x olajos mag, heti egyszer minimàlis krumplis vagy durum tésztàs étel
. Heti 6x csak zöldségeket és húst eszem ebédre. 7kg mínusz/ màsfél hónap. Igaz van miből és ez a cél:).
Lisztekkel pékàrukkal tésztàkkal, krumplival, gabonàkkal óvatosak kell bànni. Aki hajlamos, könnyen felszedi a kilókat ha többet eszik belőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!