Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen gyümölcsös,fogyókúrás...

Milyen gyümölcsös,fogyókúrás ételeket ajánlotok?

Figyelt kérdés

Elterveztem,hogy elkezdek fogyókúrázni,nem vagyok nagyon kövér,de karcsúnak sem mondanàm magam,viszont magas a vérnyomásom ennek oka pedig a tulsúly és nem szeretnék a 20-as,30-as éveimben szívrohamot vagy agyvérzést kapni.A helyzet viszont az,hogy szinte egyetlen zöldséget sem vagyok hajlandó megenni pl hagyma,karalábé,padlizsán,brokkoli,cukkíni,káposzta,borsó,bab stb…nekem ezek nem ízlenek

De viszont hajlandó vagyok megenni a salátát,céklát,uborkát,(talán)tököt,szarvasgombát,kukoricát.

Nemrég ettem egy olyan salátát amiben volt sült csirkemell,mangó szeletek,tökmag és fetasajt és valami isteni finom volt.

Tudnátok ajánlani ehez hasonló ételeket,legyen az desszert,ebédnek való,reggeli stb amitől nem hízom?

szept. 13. 15:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Elöször is HÁNY ÉVES VAGY????

Másodszor milyen magas vagy és hány kg?

Nézz utána a normál étrendnek, az összetevök optimális arányának és utána kezdj gondolkodni, mit eszel.

szept. 13. 15:43
 2/3 Szonja66 ***** válasza:
szept. 13. 15:55
 3/3 anonim ***** válasza:

Keress egy dietetikust.

És kezdj el több zöldséget enji. Nekem csomo van amit 5 éve meg se ettem volna es ma már imádom. Az elkezsitesen is nagyon sok mulik.

A magas vernyomasra meg elsosorban teljes kiorlesu gabonak, algabonak, sok rost és omega 3 kell.

Keress rá az okostányérra és azok alapján állítsd össze az étkezésed

Ha meg konkrét receptek kellenek akkor legjobb egy dietetikussal étrendet iratni

szept. 13. 17:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!