Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Lesz valami bajom a romlott...

Lesz valami bajom a romlott krinolintól?

Figyelt kérdés
A párom főzte meg és miután megettük mondta, hogy a bőre picit penészes volt (a műanyag), amit főzés előtt húzott le róla, mivel alatta nem volt baja így nem dobta ki. Semmi rossz íze, szaga nem volt egyébként, de én nagyon félek az ilyen hányással/hasmenéssel járó betegségektől és ha tudom ezt akkor én inkább nem ettem volna meg. Szavatossági időn belül volt, végig hűtőben, de zacskóban tàrolva, lehet azért penészedett meg. Mennyi esélyem van hányás/hasmenésre?
szept. 9. 20:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Alig van esély, legfeljebb pszichésen. Ezeket nem szabad műanyag zacskóban tárolni. A külső penészréteg nyilván lemosásra került. Magában a műbélbe töltött anyagban annyi tartósítószer van, hogy az biztonságosan véd a kórokozók elszaporodása ellen.
szept. 9. 20:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, pszichésen lettem rosszul egyből, mikor megtudtam😄 A párom nem ilyen parás ezen a téren, nyilván ami rossz azt ő sem eszi meg, de mondta, hogy mivel a külső rétegen volt csak a penész, igazából csak a műanyag bőrön így ő nem aggódott amiatt, hogy baja lehet.
szept. 9. 20:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem lesz semmi baj, ne aggódj.
szept. 9. 20:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!