Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Jó lehet -e még ez az étrend-k...

Jó lehet -e még ez az étrend-kiegészítő?

Figyelt kérdés

Gomba kivonatokról van szó, egyébként nagyon jó és megbízható magyar gyártóról.

Most rendeltem, most kaptam kézhez, és nézem a lejárati dátumát, és 2024. 10. 10.

De én 09. 30-ra már beszedem az összeset (30 darabos).

Nem is értem, miért ilyen régit kaptam, amikor az előző rendeléseknél mindig 2026-ig volt a lejárati idő.

Csak azon gondolkodtam, hogy valószínűleg ezen a nyáron elég magas hőmérsékletnek lehetett kitéve.

Ha esetleg lejárt, nem -e lehet bajom? Csak kevésbé lesz hatásos?

Köszönöm.

aug. 26. 11:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem járt le, beszedted az egészet, mielőtt lejárt volna. Te magad írtad le.
aug. 26. 11:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm a válaszodat, csak ugye említettem hogy magas hőmérsékletnek volt kitéve a nyáron, azt nem tudom hogy a boltba mindig megfelelő hőmérsékleten volt -e tárolva. Ugye ezek a körülmények csökkenthetik a lejárati időt. De gondolom a gyártó ezeket a körülményeket figyelembe veszi, és az alapján határozhatja meg a lejárati dátumot, de lehet hogy tévedek.
aug. 26. 11:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Megfelelően tárolják. Nyugi
aug. 26. 12:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm, megnyugtattál
aug. 26. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!