Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan fogyhatnék 10 kgt?

Hogyan fogyhatnék 10 kgt?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 170 cm magas 80 kgs lány vagyok, 18 éves. Szeretnék 70 kgra lemenni. 10 napja elkezdtem változtatni az életmódomon, napi 10 ezer lépés meg van (jó na, nem minden egyes nap, de 1 héten 4-5ször) és próbálok itthon főzni magamra, egészséges alapanyagokból. Zöldség, gyümi, megvan. Natúr husi ebédre, vagy néha tésztás kaják, de nem óriás mennyiségben. Este 6 után nem eszem, próbálok 10kor reggelizni (IT fasting). Napi 2-3 liter VIZET iszok. Napi 1-2 kávét iszom, cukor nélkül, de tejjel.

Lement rólam az első pár napban 1 kg, de vissza is jött, most újra a kezdősúlyomnál vagyok.

Mit kéne változtatnom? Néha becsúszik egy fagyi délután, kalóriákat nem számolok, úgy érzem hamar feladnám és a családom csak hátráltatna, mert velük ilyeneket hogy fogyás nem lehet megbeszélni.

Segítsetek, kérlek. Nem érzem jól magam a bőrömben, az a 10 kg nagyon kéne. Elfogadtam hogy nem egy éjszaka alatt történik...Igazából egy 2-3 hónap alatt azért szeretném teljesíteni.

Köszönöm hogy elolvastad. :)

aug. 24. 19:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Vissza kell fognod magad és rendes kaját enni
aug. 25. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!