Szeretnék egy blogot indítani az egészséges táplálkozásról. Van kedved segíteni?
Mindenki figyelmébe ajánlom a teljes kiőrléűs, pékárukat, tésztákat, barna rizs, árpa, korpa, köles stb stb
zöldséget, gyümölcsöt a piacról próbáljunk beszerezni, és az idénynek megfelelőt részesíssük előnyben
fölösleges az agyoncukrozott italok, pékáruk csokoládék, chipsek, nincs bennük tápanyag, ( tiszta csokit nem sorolom ide 1-2 kocka kifejezetten egészséges)
tejtermékekkel óvatosabban, tej jobb ha kecsketej, a 99 ft-os nem tej kefírek, natúr joghurtok, sovány sajtok
a könnyű és finom társaik nagy sz@r volta, termékismertetőn h csinálják, hát még a malac körmöt is beledarálják az lesz a zselatin
gondolkodjatok h mit esztek mit isztok mert az vagy amit megszel
Másodiknak köszönöm, de ennél kicsit többre gondoltam mint segítség, konkrétan rendszeresen írni is a blogba.
Első: sajnos nem értek egyet, mellesleg akkor mit kéne ennem? Zsíros kenyeret hagyma nélkül, mert a növény káros? :)
második vagyok
nagyon szívesen írnék is
Nem vagyok biob*zi, ha ez volt a kérdés.
(Viszonylag) egészséges recepteket gyűjtenénk, amiket könnyű összedobni, bárki számára elérhető alapanyagokból, mindenki nyitott szemmel járna és elmondaná, hol mi akciós és ő miket használ.
Pl. a biogyümi/zöldség nekem elérhetetlen (jó azoknak, akiknek kertjük van...), viszont megvehetem a biomajonézt az adalékos helyett. És tudom, hol lehet biomálnaszörpöt fele annyiért venni, mint a Tecsóban. De hétvégén pl. kipróbáltam egy gyömbéres limonádé receptet otthon, és bejött. Ilyesmikre gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!