Valaki nem tud 10 db"egészséges táplálkozásról mondatokat" írni? Holnapra meg kell még tanulni is, és ha rosszul irom le, akkor rosszul tanulom meg, és az baj. NAGYON FONTOS!
Azt írta, hogy "ha rosszul írom le, akkor rosszul tanulom meg". Ergo, meg tudja írni, csak lehet, hogy lesz benne pár hiba. Azt a pár hibát meg szívesen kijavítják itt neki.
És gyanítom tanul a suliban németet, valószínűleg vették is ezt az anyagot, a tanár nem tök ismeretlen részből irattat fogalmazást.
Nem szeretnélek megbántani, de elég naiv vagy. Ha vki segítséget kér, az nem így teszi.
Én is rengetegszer segítettem már ezen az oldalon házi feladat kérdésekben is. Akkor, ha láttam a kérdezőn, hogy egyáltalán próbálkozott vele, csak nem sikerült. De itt a próbálkozásnak nyoma sincs.
Egyszerűen a fiatalok már arra használják ezt az oldalt, hogy a sok segítőkész ember helyettük írja meg a házit.
Tessék, ez pl egy normális házi feladat kérdés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__hazife..
Megírt belőle vmennyit, de nincs több ötlete. Nem azt mondja, hogy 2írd meg angolul", hanem azt, hogy magyarul adj ötleteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!