Ha nem tudom 2-3 törléssel tisztára törölni a fenekem, akkor gond van az emésztésemmel?
Sokan azzal büszkélkednek, hogy elég 2 kocka papír a törléshez és nem értik, hogy én miért ülök fél órát a wc-n. Nekem egy fél tekercs papírt el kell használnom. De inkább szappanos-vizes zsebkendőt használok. A sok törléssel már felsértettem a fenekem.
Sokszor feladom és inkább a kád szélére ülök kimosni. Utána meg fél órát sikálhatom a kezemet, hogy lejöjjön a szag róla.
Elvileg a normális széklet olyan, hogy nem kell utána törölni. Nekem viszont ragacsos, kenőcsös.
Mit lehet tenni?
#28 vagyok. Az elmúlt 50 évem alatt egyszer sem okozott problémát megoldani a dolgot, de ha a jövőben úgy alakulna, valószínűleg akkor is megoldanám valahogyan. Végtére is nem atomfizika ez.
Egyébként mi olyan bonyolult abban, hogy valaki ébredés után és teszem azt az esti órákban időt kerít székelésre az otthonában?
31.
De miért kéne reggel elmenni, csak azért mert reggel van?
25
Meg a sok törléstől ki van sebesedve a fenekem. Már meg sem tudom papírral törölni, mert nagyon fáj, csak kimosni tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!