Ha nem tudom 2-3 törléssel tisztára törölni a fenekem, akkor gond van az emésztésemmel?
Sokan azzal büszkélkednek, hogy elég 2 kocka papír a törléshez és nem értik, hogy én miért ülök fél órát a wc-n. Nekem egy fél tekercs papírt el kell használnom. De inkább szappanos-vizes zsebkendőt használok. A sok törléssel már felsértettem a fenekem.
Sokszor feladom és inkább a kád szélére ülök kimosni. Utána meg fél órát sikálhatom a kezemet, hogy lejöjjön a szag róla.
Elvileg a normális széklet olyan, hogy nem kell utána törölni. Nekem viszont ragacsos, kenőcsös.
Mit lehet tenni?
Napi 2x
Nem szőrös, vágom hetente
Az a baj, hogy hiába vágjuk a seggszőrt, akkor sem bőrcsupasz az ánusznál. Akkor lenne bőr csupasz, ha gyantázva lenne. De hát ki az, aki gyantáztatja a segglyukát?
Így sajnos a csibésztallérral számolni kell. A csömböllékek eléggé kellemetlenek, inkább célszerű kimosni a szarószervünket.
Nedves törlőkendő és meg van oldva. 1-2x kitörlöd a szárazzal, aztán ugyanígy a nedvessel. Én se tudom a száraz fajtával rendesen kitörölni.
És a sok lisztes cucc tényleg ilyen kenőcsössé teszi. Meg mikor alkoholizáltam, akkor is ilyesmi volt.
15.
Dehogynem bírod. Csak már megszoktad, hogy pszichésen mész. Látod, hogy nem jó, túl híg még.
#17 hülyeségeket beszél, ne hallgass rá!
Csak változtass az étrendeden és minden rendbe jön.
És érdemes nedves törlőkendőt használni a vécépapíros törlés után.
18.
Te beszélsz hülyeségeket. Nyilván nem összesen 2 fajta kaján él, mégis ilyen neki, akkor meg hova változtasson. A salakanyagból a bélben folyamatosan szívódik fel a víz, ezért nehéz pl 5 nap után megszülni (székrekedés). Értelemszerűen el lehet képzelni, hogy akkor pár óra alatt mennyi(re kevés) víz tűnik el belőle, persze, hogy kifelé összeken mindent. Naponta 1-nél többször felesleges luxus menni. Sok kaja ennyi idő alatt még végig sem ér.
"Elvileg a normális széklet olyan, hogy nem kell utána törölni."
Igen, elvileg olyan. Csak ahhoz nem az élelmiszeripar kemikáliákkal ehetővé ügyeskedett szemeteit kellene enni, hanem normális, embernek való táplálékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!