Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ha nem tudom 2-3 törléssel...

Ha nem tudom 2-3 törléssel tisztára törölni a fenekem, akkor gond van az emésztésemmel?

Figyelt kérdés

Sokan azzal büszkélkednek, hogy elég 2 kocka papír a törléshez és nem értik, hogy én miért ülök fél órát a wc-n. Nekem egy fél tekercs papírt el kell használnom. De inkább szappanos-vizes zsebkendőt használok. A sok törléssel már felsértettem a fenekem.

Sokszor feladom és inkább a kád szélére ülök kimosni. Utána meg fél órát sikálhatom a kezemet, hogy lejöjjön a szag róla.

Elvileg a normális széklet olyan, hogy nem kell utána törölni. Nekem viszont ragacsos, kenőcsös.

Mit lehet tenni?

aug. 13. 06:09
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
100%
Az étrended miatt lehet, ha sok péksüteményt eszel, és kevés rostot. Próbáld megfigyelni, hogy hogyan változik egyes ételektől.
aug. 13. 06:25
 2/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, nekem is mindig 5-6-12x kell tépni 2-3 kockát amit egymásra hajtogatok, hogy tiszta legyen. Az esetek 10%-ában van, hogy alig kell törölni mert nem kenődik
aug. 13. 06:26
 3/37 anonim ***** válasza:
59%

Világéletemben kimostam a valagamat szarás után. Nálam ez ugyanolyan alap, mint az, hogy lélegzem. Ha olyan helyen vagyok, hogy ez nem lehetséges, akkor addig törlöm, amíg már nem fehér a papír. De nagyon frusztráló tud lenni, hogy mindig szaros a papír, meg újra és újra és újra. Olyan is volt már, hogy inkább nem szartam, csak otthon, hogy nyugodtan tudjak segget mosni.

Kimosni pedig a zuhanyfej verető, kötött sugár üzemmódban szoktam, így a kezem nem is érintkezik a kulával.

aug. 13. 06:40
 4/37 anonim ***** válasza:
81%
Hát mosd ki a valagadat. Nagy dolog
aug. 13. 06:58
 5/37 anonim ***** válasza:
88%
Wcpapírral való törlés után használj nedves törlőkendőt. Már lehet olyat is kapni, amit használat után egyszerűen beledobsz a wckagylóba és lehúzod és nem kell macerázni szappanos-vizes zsepkendővel.
aug. 13. 07:01
 6/37 anonim ***** válasza:
30%
Kényszeres törlés, nem kell túlzásba vinni, a visszafogott táplálkozásra meg ügyelni kell. Meg kell figyelni hogyan változik-mozog az ánusz a széklet ürítés közben, a természet ezt is elrendezte.
aug. 13. 08:02
 7/37 anonim ***** válasza:
58%
Hát a természet úgy elrendezte, hogyha nem tudom kimosni, akkor csíp, full diszkomfort érzetem van, néha betyárkörte is marad. /3/
aug. 13. 08:04
 8/37 anonim ***** válasza:
80%
Ha formált hurkák távoznak jellemzően, csak puha, akkor nincs túl nagy jelentősége. Örülni kell, hogy nem kőkemény és száraz. Ha viszont rendszeresen vízszerű, aminek semmi formája, csak folyik, akkor nagy baj is lehet.
aug. 13. 08:23
 9/37 anonim ***** válasza:
83%
Nekem is ez volt a problémám. Kevés péktermék, több zöldség
aug. 13. 16:16
 10/37 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
21%
Ha szőrös a seggem, akkor hiába törlöm, na meg egy ponton túl az már fáj.
aug. 13. 17:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!