Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ha kondizás után csak pár...

Ha kondizás után csak pár órával tudok kajálni akkor nem fejlődik az izom ?

Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy ha nem viszek be egyből utánna szénhidrátot meg fehérjét hanem csak pl 2 3 óra mulva akkor nem nő az izom ?
aug. 13. 05:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Amíg ilyen kérdések komolyan felmerülnek benned, addig nem a kondizás utáni kajálás hiánya miatt nem vagy izmos.

Az edzés nem edzésről edzésre, nem napról napra nő. Táplálkozás szempontjából pedig a napi összkalória és összmakrotápanyag bevitel számít, nem az, hogy gyúrás után 3 órával mit eszel.

aug. 13. 09:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Évek ota fekvenyomo versenyre járok. 110 kilo vagyok. Többnyire izom.Szóval ilyen ostoba hozzászólásra nem vagyok kiváncsi. Többet tudok mint te.
aug. 13. 12:25
 3/5 anonim ***** válasza:

"110 kilo vagyok. Többnyire izom"

Mr. Olympia versenyző vagy? Már ebből a két mondatodból látszik, hogy kicsit se vagy képben. A kiírt kérdésed alapján egy óvodás is többet tájékozottabb a témában.

aug. 13. 12:35
 4/5 A kérdező kommentje:
Ha te olyan tájékozott vagy akkor adj rá választ.
aug. 13. 14:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Adtam az 1. komment második bekezdésében. Nem tudsz olvasni?
aug. 13. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!