Mennyire bírják a meleget az étrend-kiegészítők?
Gyógynövényes étrend-kiegészítőt szeretnék rendelni, de csak csomagautomatába tudom kérni.
A kézbesítést követően csak kb. 4-5 óra múlva tudnám kivenni az automatából a csomagot.
Szerintetek ez okozhat bármilyen kárt -e a termékben, vagy érdemes lenne akkor megrendelni, amikor van lehetőségem rögtön kivenni?
Köszönöm.
Igen, én is erre gondoltam. Nem a tűző napon van ugyebár, viszont 40 °C biztos van a csomagautomatában.
Viszont abban sem vagyok biztos, hogy ameddig eljut hozzám, addig megfelelő hőmérsékleten tárolják, hiszen a futár autójában sem biztos hogy van klíma a a csomagtérben vagy lehet hogy a depóban is meleg van.
Nem kéne ennyit kibírnia? Arra gondoltam a szavatossági ideje lesz kevesebb maximum, de az amúgy sem érdekes, mert több mint 1 év szokott lenni rá és 30 nap alatt elfogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!