Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit tegyek azért, hogy hízzak?

Mit tegyek azért, hogy hízzak?

Figyelt kérdés

Elég rosszul festek, és betegesen sovány vagyok, sajnos mind a lelki okok vezettek ide.

19 éves vagyok és 37kg.

Nehezen eszem meg bármit is és keveset.

Szeretnék ezen változtatni.

Orvoshoz járok kapok erősítőket, meg vitaminokat, de még semmi hatása.

Mit kéne ennem?

2024. aug. 7. 12:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hízni csak tartós kalóriatöbblet által lehet. Vitaminok nem okoznak hízást. Amire szükséged van, az egy kalóriaszámoláson alapuló étrend, és pszichológusi segítség.
2024. aug. 7. 12:40
 2/7 anonim ***** válasza:

Mi az oka annak, hogy alig eszel?

Először azt kellene rendezni,persze tovább haladás a hízás. Amíg az nincs megoldva, ne várj javulást

2024. aug. 7. 12:42
 3/7 A kérdező kommentje:

Amik ide vezettek azok az elmúlt pár év alatti kapcsolataim, szakitasok akiket szerettem és akiben megbiztam.

De már nem gondolok rájuk hanem egészséges szeretnék lenni.

2024. aug. 7. 12:45
 4/7 Metionin ***** válasza:
Fontos lenne tudni az okokat, mert attól függően tudunk tanácsot adni. Én baleset után voltan 37 kiló, mindig sovány alkat voltam, kínkeservesen szedtem fel a kilókat de 40 kg után egyszerűen nem ment fel semmi. Végül az edzés segített, amikor már felépültem hozzá, az is lassan. De ha pl. evészavarral küzdesz, akkor az elején nem szabad edzeni, csak szép lassan egyre többet enni. Ha egyéb szervi problémád van, akkor azt is kezelni kell mielőtt hirtelen elkezdenél többet enni.
2024. aug. 7. 12:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Enni kell. A te esetedben lényegében akármit. A lehető legtöbbet
2024. aug. 7. 13:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Egyél kalóriadús ételeket.

Zabpehely, rizs, kukoricatészta, husihoz mehet több zsír/olívaolaj.

2024. aug. 7. 23:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy ezeket hiába készíti el,.ha nem tudja meg enni, mert mondjuk valamiért evés zavara van, jó lenne tudni az okozó tényezőt. Tudom miről írok,nekem is evés zavarom van hozhatnak ide bármit, ha nem tudom meg enni. 2 voltam
2024. aug. 8. 09:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!