Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan őrizhetném meg az...

Hogyan őrizhetném meg az önuralmamat az édességek terén?

Figyelt kérdés
Már pár hónapja edzek, 42% az izomszázalékom, 16% a zsír. Privátban írhatok kort és súlyt. Már csak kevesebbet kéne zabálnom és talán külsőleg is meglátszódna az edzés eredménye, de ha ránézek egy édességre, akkor nagyon nehezen vagy egyáltalán nem tudom megállni, hogy ne egyek belőle. A legrosszabb talán az, hogy borzasztóan könnyen szedek fel súlyt.
2024. aug. 7. 11:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Inkább hangzik evészavarnak vagy cukorfüggőségnek mimt táplálkozástudományi problémának.

Szóval a javaslatom a helyes alvásritmus és meditáció, stressz csökkentéssel

2024. aug. 7. 11:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha ez valóban egy olyan issue az életedben, ami a mindennapokban tényleges problémát okoz, akkor keress fel egy pszichológust, és ő majd segít.
2024. aug. 7. 11:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Számold egy hétig, hogy mennyi kalóriát viszel be édességből. Nekem korábban 500-1000 kcal között volt, és részben az volt az oka, hogy "normális" ételből keveset vittem be. Arra külön figyelnem kellett, hogy több legyen.

Használok alap trükköket, pl. nem eszem kekszet zacskóból, hanem kiveszek egy kicsit, elrakom a zacskót és utána eszem meg.

Ami még segített, hogy reggel egy kis dobozba betettem a napi adagot, bevittem a munkahelyre, megettem ebéd után. Így rászoktam a kisebb adagra és egy idő után otthon is tudtam mértéket tartani.

2024. aug. 7. 13:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne járj olyan helyen, ahol rá lehet nézni egy édességre.
2024. aug. 7. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!