Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi a kávéivásnak a funkciója,...

Mi a kávéivásnak a funkciója, vagy lényege?

Figyelt kérdés
Ha nem iszol kávét, stabilan fenn tudod tartani a nap folyamán az energiaszinted. Ha iszol, akkor X óra után ugyanúgy innod kell, hogy legyen ugyanaz az energia, amit amúgy is természetesen megkapna a tested. A büdös szájról, sárga fogakról és elvonási tünetekről nem is beszélve. Csak én nem értem a kávé lényegét?
2024. aug. 6. 17:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
66%
Én nem iszom, de azért a kávés süti finom, meg néhány étel amibe kell kávé. Én sem értem de állítólag felébrednek tőle. Én inkább a kakaós italoktól vagy ételektől ébredek fel.
2024. aug. 6. 18:41
 12/14 anonim ***** válasza:
74%

Sosem dohányoztam, de kávézom. Egyszerű: szeretem az ízét.

Kávé után is tudok aludni és kávé nélkül is tudok dolgozni, de jól esik, finom, és igen, sokszor 10 perc kikapcsolódást nyújt a nap folyamán.

Egyébként a kávé mértékkel fogyasztva egészséges, diabetes prevenciós hatása van. És nem lesz tőle az ember sem büdös, sem sárga fogú, mert a normálisabbja azért szokott fogat is mosni, napjában többször.

2024. aug. 6. 20:15
 13/14 anonim ***** válasza:
46%

Az íze miatt iszom, semmi más.

Meg rituálé, reggel lefőzöm, cukor, karamellszirup, tejszínhab és kiülök az erkélyre télen is nyáron is, míg eliszogatom.

Teljesen jó, nyugis tizenöt perc.

2024. aug. 8. 11:34
 14/14 anonim ***** válasza:

Én napi 1 kapucsínót szoktam inni, nem feketét, azért fogyasztom, mert finom, és megadom a módját, szépen szertartásosan fogyasztom el, ez nekem az élet egyik apró öröme.

Felébredéshez nekem az erős paprika vált be, ha nagyon álmos vagyok, de erre csak évente 2-3 alkalommal van szükségem.

2024. aug. 8. 12:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!