Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Egy kiadós gyomorrontás után...

Egy kiadós gyomorrontás után mennyi idő után tudtad újra megenni azt az ételt, amivel elrontottad a gyomrod?

Figyelt kérdés
Én két konkrétumra emlékszek. Az egyik a Mercy volt, azt évek múlva ettem meg véletlenül, nem tudtam hogy amit eszek az Mercy és azóta újra szeretem. A másik a tojásrántotta, azt kényszerből ettem meg újra három év után, de mert nem volt rossz, kvázi újra megszerettem és azóta is az egyik kedvencem. A lebbencsleves, na arra rá se tudok nézni kb tíz év után sem.

júl. 30. 20:19
 1/2 anonim ***** válasza:

Kisgyerek voltam, anyám linzereket sütött karácsonyra. Tömtem magamba a még forró sütit és közben bukfenceztem előre-hátra a szüleim ágyán. Meglett az eredménye..

Azóta se bírom megenni a linzert, pedig jó sok víz lefolyt azóta a Dunán.

júl. 30. 20:35
 2/2 anonim ***** válasza:

1.

Pedig elég lett volna inkább a bukfenceket elhagyni.

júl. 31. 19:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!