Olyan ételtől amit addig szerettél hánytál már? Utána is tudsz ilyen ételt enni, vagy megutáltad?
Figyelt kérdés
júl. 27. 10:19
1/2 anonim válasza:
Olyan 12-14 éves koromban történt. Volt egy péksüti amit nagyon szerettem, belül ilyen kókuszos töltelék volt, a két vége vaníliába mártva. Nagynénim pékségben dolgozott, mindig hozott belőle.
Beteg lettem, lázas voltam, étvágyam sem volt, tudják a tipik téli betegség.
Már tartott pár napja, azt hittem megyek kifele belőle. Nagynénim hozott olyan péksütit. Megettem 2 db-ot, örültem hogy visszajött az étvágyam. Na fél óra múlva az egészet kihánytam. Nem kellett volna még olyat ennem, még túl beteg voltam. Azóta sem tudok ránézni arra a péksütire.
2/2 anonim válasza:
Szárazbab főzeléket ötévesen kb.
Azután majdnem tízéven át a szagát sem bírtam, most már simán megeszem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!