Mit csináljak? Akit egykor szerettem, de mára már megutaltam a kétszínű veselkedése miatt meg a manipulálásai miatt??! Sokszor megbántott egyébb dolgokkal, beszólások, bunkózás stb… 5 évet vesztegettem erre a barátságra, és annyira dühít..
De hát én is buta voltam, h mindig meg bocsátottam neki. Legszívesebben annyira megbosszulnám és én is kihasználnám és manipulálnám őt, ahogy ő engem. De egy részemnek meg nagyon hiányozna, mert van jó oldala is és sokat beszélgettünk ez idő alatt mióta ismerjük egymást. És félek hiányozna.
Mit csináljak szerintetek?
A bosszúzgatást nem ajánlom, mert negatív spirál alakulhat ki belőle. Meg ahogy leírtad ezt az embert, nekem úgy tűnik hogy ő sokkal rutinosabb lenne ebben, sőt akár jóval elvetemültebb is. Tehát főleg nem jönnél ki jól.
Amit én ajánlok neked, az az hogy mérlegelj!
Mit ad neked ez a kapcsolat, mik azok a plusszok amiket csak és kizárólag tőle kaphatsz meg. Mi az amivel ártani tud neked, és végül vond ki a hátrányokat az előnyökből. Ha még mindig pozitívban marad a mérleg, akkor még maradhatsz is vele, miért ne? Hiszen profitálsz is, a hátrányok mellett. Viszont van egy fontos dolog, ha maradnál! A határaidat nyíltan és egyértelműen húzzad meg neki. Ha korrekt emberről van szó, tiszteletben fogja tartani, és akkor nem lesz annyi problémátok se, mint korábban. Tiszta, nyílt, egyeneses kommunikáció kell a te oldaladról is felé ezekről a dolgokról. Viszont ha ő sunnyogna, vagy megígér mindent de folyton áthágja a lefektetett határokat, akkor lehet célszerűbb inkább tényleg megválnod tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!