11/23 anonim válasza:
9: Pontosan azzal démonizálják, hogy hízlal. :D
12/23 anonim válasza:
De, az étel hizlal, 5-ös, ez rossz duma, és nem is te találtad ki. Ha 1 kiló zsírt megeszek, mindjárt hízok egy kilót, ha meg egy kiló narancsot, akkor semmi nem történik. Persze, hogy függ a mennyiségtől, az a lényeg. A nem hizlaló ételekből sokkal többet lehet hízás nélkül enni.
13/23 anonim válasza:
"De, az étel hizlal, 5-ös, ez rossz duma, és nem is te találtad ki."
Nem kisfiam, nem az étel hízlal. Sehol sem állítottam, hogy én találtam volna ki. Rossz duma ez olyantól, aki a nők lapjából veszi a táplálkozási szokásait.
14/23 anonim válasza:
Ha nem vagy cukorbeteg vagy inzulinrezisztens, nincs probléma vele. Nyilván nem kell főtt krumplit főtt krumplival enni. Egy kiegyensúlyozott étrend részeként érdemes fogyasztani.
15/23 anonim válasza:
"nem hizlaló ételekből sokkal többet lehet hízás nélkül enni"
Ez szakmailag úgy pontos, hogy az alacsonyabb kalóriatartalmú ételekből értelemszerűen többet lehet hízás nélkül enni, mint a magasabb kalóriatartalmú ételekből, de ezt egy óvodás is tudja.
17/23 anonim válasza:
De ez itt nem a Diabetológusok Társaságának a folyóirata, hanem a gyakorikérdések, 15-ös. Ha úgy tetszik, Nők Lapja. Illetve annál sokkal nőklapjább. Úgyhogy nyugodtan mondhatjuk, hogy nemhízlaló étel=alacsony kalóriatartalmú étel, de ezt egy óvodás is tudja.
18/23 anonim válasza:
Én még soha nem híztam el főtt krumplitól, talán még sülttől sem! 😂
19/23 anonim válasza:
Vergődhetsz, attól még nem az étel hízlal, és nem ios annak a kalóriatartalma.
20/23 anonim válasza:
100 gramm főtt krumpliban 18,2 gramm szénhidrát van, ami nagyrészt keményítő. A főtt zöldborsó 100 grammjában 10,1 gramm; a fehér kenyér 100 grammjában 49,6 gramm szénhidrát van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!