Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Sütöttetek már olyan olajban,...

Sütöttetek már olyan olajban, amibe belefulladt egy légy?

Figyelt kérdés
Hogy csak kivettétek és sütöttetek benne. Lehet valami bajunk ha így sütöttünk húst?

2024. júl. 5. 16:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Még nem, de semmi baja nem lesz az embernek tőle. A kukacot is megesszsük néha, és az nincs jól átsülve.
2024. júl. 5. 16:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmi bajotok nem lesz, mert az olajat 160-170C fokra ha hevítitek, azt nem éli túl baci meg semmi. Én ha ilyen volt, csak kivettem az olajból és kész.
2024. júl. 5. 16:50
 3/7 A kérdező kommentje:
Megnyugtató hogy nem csak mi csinálunk ilyet...
2024. júl. 5. 16:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj bele, hogy vannak országok, ahol mindennapos étel a rovar. És picit nagyobbak
2024. júl. 5. 16:57
 5/7 anonim válasza:
100%
Nálunk már szàzlábú is volt, lehet észre se vettük és úgy ment be az olajba a sütnivaló. Legyet kb múlt héten raktam ki az olajból.
2024. júl. 5. 18:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem.
2024. júl. 5. 19:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Én multkor sütöttem sűltkrumplit és mikor vettem ki a krumplit akkor egy gyufaszál is benne volt 😄 De amúgy én légy után inkább olajat cserélnék de szerintem nem lesz amúgy semmi baja az olajnak csak ugye a légy rá száll mindenre nekem csak az a bajom vele...
2024. júl. 6. 01:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!