Próbálok a héten időszakos böjtölni, és fokozatosan kitolni a reggelit, de azt vettem észre, hogy fáj a fejem, és szédülök is. Ez mitől lehet?
Azért, mert most ez az időszakos böjt nagy divat, nem biztos, hogy 1.tényleg egészséges, 2. NEKED megfelel.
Minden ember más és más. Van, aki napi 5 kisebb étkezéssel érzi jól magát, van, aki 3 nagyobbal, és még sok jó megoldás van.
Nem kell a divat dolgokat erőltetni, ha neked nem jó. Nyugodtan reggelizzél, ha úgy érzed jól magad.
Én mondjuk biztosan elájulnék az éhségtől legkésőbb fél kilenckor, hogyha nem ehetnék.
Böjt, ja, persze... Egyik ismerősöm csinálta, elájult nap közepén, mert "csak reggelizett", és még nem jött el az ebéd ideje.
Bmeg, egyél, ha éhes vagy. Ja nem, helyette böjtöl és kórházba kellett vinni, mert sikerült jól esnie.
,,Próbálok a héten időszakos böjtölni, és fokozatosan kitolni a reggelit, de azt vettem észre, hogy fáj a fejem, és szédülök is."
Én nem böjtölök viszont a munkahelyen nincs lehetőség reggelizni ezért én délben szoktam enni nekem ez nem okozott problémát.
De valószínűleg neked a szervezeted számára fontos a reggeli azért ,hogy elinduljon a szervezeted azon az úton ,hogy dolgozhassál.
Kell neki a reggel bevitt kalórai ezzel azt akarom mondani.
Neked olyan a szervezeted ,hogy fontos neki az egészséges reggeli órákban történnő táplálkozás ennyi.
Az a te döntésed ,hogy ezt folytatod e vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!