Milyen oka lehet annak, hogy ha nem fogyasztok tejterméket, elkezdek fogyni?
Figyelt kérdés
Van rajtam túlsúly amellett, hogy rendszeresen sportolok és egészségesen étkezek. Az utóbbi időben volt 3 és fél hétig nem fogyasztottam semmilyen tejterméket, sem olyan készítményt, ami bármilyen tejszármazékot tartalmaz. Az eddig nagyon makacs mérleg nyelve elkezdett lefelé menni, több kilót fogytam ez alatt az idő alatt. Mióta megint elkezdtem tejterméket fogyasztani, újra megtorpant a fogyás (nem zabálom tele magam sajttal, zsíros tejföllel vagy cukros joghurtokkal). Semmilyen megbízható forrást vagy cikket nem találok arról, hogy milyen kapcsolat van a kettő között. Nincs tejfehérje allergiám, se laktóz intoleranciám, azoknak más tünete lenne. Van mégis valami összefüggés a tejtermékek és a túlsúly között?jún. 27. 08:43
1/3 anonim válasza:
Kalória?
Lehet pont annyit vettél ki, amennyinél fogysz. Ha lecserélnéd a banánt almára, lehet ugyanez lenne (csak példa).
2/3 anonim válasza:
Szerintem ahogy említetted, "zsíros tejföl és cukros joghurtok" ez lehet az oka, rengeteg tejtermékbe tesznek még plusz zsírt illetve térfogatnövelőszert, de mivel kevesebb táplálékot vittél be a szervezetedbe, ezért is történhetett a fogyás.
3/3 anonim válasza:
Szimplan kevesebbet ettel. Jobban oda is figyeltek h mit eszel. Pl nem vettel keszetelt amit eddig igen hanem magadra foztel. Meg ilyen aprosagok osszeadodtak es ezaltal kevesebb kaloriat vittel be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!