A tejtermékektől lehet fogyni, ha nagyon kevés szénhidrátot eszek mellé?
A tejtermékekTŐL nem. Mellettük igen, ahogy bármilyen étrend mellett lehet, kalóriamennyiség kérdése.
Ha sokat eszel, akkor pedig nem fogysz.
A fentiek alapján szénhidrátdúsabban akarsz enni (mivel zsír nincs sok közte, a fehérjére pedig nem alapozhatsz egy nem koplalós étrendben), ami sokaknak nem jön be, általánosan nézve nem ideális fogyáshoz, de természetesen sokaknak ez a módszer fekszik.
bocs utalag olvastam el a kérdést
ahogy irtad azok jó források de jobb lenne ha rizst ennél ch nak a tejes cucokat meg este fogyasztod ugy tökéletes
könyörgöm felejtsük már el hogy a szénhidrát ellenség és attól hízunk,!!! jó?! napi 450 g szénhidrátot eszem és fogyok, úgy hogy hízékony vagyok, sőt kezdeti inzulinrezisztanciám is volt, egyszerűen nem értem, hogy lehet mellőzni a szénhidrátot, ami az egyik legfontosabb makrotápanyag az emberi test számára, abból nyeri ugyanis az energiát alapesetben.
a kérdésre a válasz, lehet, de a kaját precízen időzíteni kéne és belőni hozzád grammra pontosan, mennyiségekre és arányokra lebontva, majd finomhangolni később
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!