Szénhidrát nélkul lehet hízni?
51 kilós vagyok, és 60 lenne a cél.
Szénhidrátot nem ehetek.
Nem akarok meg meghalni ennyi évesen, mert fiatal vagyok.
De azt sem akarom át élni amit te leirtál mert már csak a magas cukor miatt is szenvedek, és ez még szornyubb lenne.
Jelenleg van egy orvosom, de ő nem érti ezt meg és azt sem merem neki el mondani hogy este a "szokásos" 22 egység helyett csak 10-et adok be, mert már az is elég valahogy csak a szüleim nem tudnak róla mert nem merem elmondani senkinek de nem adhatok be 22 egységet ha 10 is elég
Tehát akkor valamennyi inzulint beadsz, plusz mérsz, és nagyon kevés szénhidrátot eszel? Ez működhet. Ha sikerül normális értékek között tartani a vércukorszinted, akkor nem kell érrendszeri komplikációkra számítanod (tehát nem nagyobb az érszűkület, láblevágás, vakság kockázata). Sőt, ha lehet még kisebb a kockázat, mert stabilan normális a vércukorszinted, nincsenek kiugrások.
Ami nem tudom, pontosan mikor fenyeget, az a ketoacidózis. Szóval valahogy meg kéne oldani, hogy szakemberrel konzultálj, mert lehet gond abból, hogy gyakorlatilag nincs felügyelet alatt a terápiád. Keress rá a neten magán-diabetológusokra, és olvasgass a honlapjukon, hogy ki támogatja a ketogén diétát. Ha találtál valakit, akkor muszáj lesz a szüleid elé állni és elmondani, hogy ez van, át akarsz menni hozzá.
Sokkal inkább javasolnám, hogy amíg nem találsz a kívánalmaidnak megfelelő alternatív orvost, kövesd a normál terápiát, fokozatosan oda visszatérve. Biztonságosabb lenne és nem kell örökké csinálnod, mert van alternatíva, csak kell egy kis idő míg szakembert kerítesz hozzá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!