Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szénhidrát nélkul lehet hízni?

Szénhidrát nélkul lehet hízni?

Figyelt kérdés

51 kilós vagyok, és 60 lenne a cél.

Szénhidrátot nem ehetek.

jún. 17. 21:06
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Nem akarok meg meghalni ennyi évesen, mert fiatal vagyok.

De azt sem akarom át élni amit te leirtál mert már csak a magas cukor miatt is szenvedek, és ez még szornyubb lenne.

Jelenleg van egy orvosom, de ő nem érti ezt meg és azt sem merem neki el mondani hogy este a "szokásos" 22 egység helyett csak 10-et adok be, mert már az is elég valahogy csak a szüleim nem tudnak róla mert nem merem elmondani senkinek de nem adhatok be 22 egységet ha 10 is elég

jún. 23. 09:26
 22/22 anonim ***** válasza:
83%

Tehát akkor valamennyi inzulint beadsz, plusz mérsz, és nagyon kevés szénhidrátot eszel? Ez működhet. Ha sikerül normális értékek között tartani a vércukorszinted, akkor nem kell érrendszeri komplikációkra számítanod (tehát nem nagyobb az érszűkület, láblevágás, vakság kockázata). Sőt, ha lehet még kisebb a kockázat, mert stabilan normális a vércukorszinted, nincsenek kiugrások.

Ami nem tudom, pontosan mikor fenyeget, az a ketoacidózis. Szóval valahogy meg kéne oldani, hogy szakemberrel konzultálj, mert lehet gond abból, hogy gyakorlatilag nincs felügyelet alatt a terápiád. Keress rá a neten magán-diabetológusokra, és olvasgass a honlapjukon, hogy ki támogatja a ketogén diétát. Ha találtál valakit, akkor muszáj lesz a szüleid elé állni és elmondani, hogy ez van, át akarsz menni hozzá.

Sokkal inkább javasolnám, hogy amíg nem találsz a kívánalmaidnak megfelelő alternatív orvost, kövesd a normál terápiát, fokozatosan oda visszatérve. Biztonságosabb lenne és nem kell örökké csinálnod, mert van alternatíva, csak kell egy kis idő míg szakembert kerítesz hozzá.

jún. 23. 10:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!