Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szénhidrát nélkul lehet hízni?

Szénhidrát nélkul lehet hízni?

Figyelt kérdés

51 kilós vagyok, és 60 lenne a cél.

Szénhidrátot nem ehetek.

jún. 17. 21:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs, hogy nem ehetsz szénhidrátot - és nem is tudod kiküszöbölni.
jún. 18. 10:45
 12/22 anonim ***** válasza:
De akkor jelenleg miket eszel?
jún. 18. 13:18
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Aha, és így jó a vércukrod? Mert a szervezet cukrot azt termel magának fehérjéből, hiába nem viszed be. Maximum annyit érhetsz el, hogy csak bázis inzulin kell. Vagy addig működik ez, míg nem pusztul el teljesen a saját inzulin termelésed.
jún. 18. 15:09
 14/22 anonim ***** válasza:
86%

Egyél szénhidrátot és szúrd magad különben meghalsz!! Egy kérdésnél már leírtan korábban. Apám és én is 1-es tipusok vagyunk. Apám egyszer évekkel ezelőtt elkezdte ezt csinálni hogy nem eszik szénhidrátot csak szinte fehérjét. Hogy ne kelljen szúrnia magát. Pár hét múlva majdnem belehalt! Kórházba került mert teljesen összeomlott a szervezete! Az orvosok azt mondták csoda hogy túlélte.

Cukorbetege vagyunk, el kell fogadni hogy szúrni kell magunkat! Komolyan, bele fogsz halni ha ezt csinálod!

jún. 20. 22:53
 15/22 anonim ***** válasza:
Még egy apróság: inzulin szükséges ahhoz is, hogy az izmok felvegyék a fehérjét. Zsírt nem tudom tudsz-e raktározni inzulin nélkül, de gondolom nem 9 kiló hájat szeretnél.
jún. 21. 07:56
 16/22 A kérdező kommentje:

#14 Nem fogadhatom el, mert nem akarom ezt a nyomorult életét élni. És nem akarom szúrkálni magamat, mert elég volt már (10 éve vagyok beteg lassan)

#15 Nem akarok olyan sokat hízni, csak pár kilót hogy nagyobb legyen a mellem

jún. 22. 08:55
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
A te életed, te döntésed.
jún. 22. 14:34
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező akkor meg fogsz dögleni. Ha ennyire idióta vagy, meg sem érdemled a tanácsokat. Hajrá, csináld csak. (Én 8 éve szúrom magam, apám 25).
jún. 22. 14:48
 19/22 A kérdező kommentje:

#18 Nem vagyok idióta, csak nem akarom azt a szánalmas életet élni, csak mert cukorbeteg vagyok.

Nem tehettem róla, és nem akarok szenvedni.

Tényleg meghalnék inzulin nélkül?

De amúgy meg akkor inkább dögöljek meg pár év múlva, minthogy életem végéig szurkalni kelljen magamat.

Rémálom

jún. 22. 21:05
 20/22 anonim ***** válasza:

Nem egy kellemes halál. Érszűkület, levágják a lábad, megvakulsz, de még jó darabig elvegetálhatsz, mire elvisz a ketoacidózis vagy egy szívinfarktus. Ha elfogadod és betartod a szabályokat, cukorbetegen teljes életet élhetsz. Ha te nem érzed ezt élhetőnek, könnyen lehet, hogy a szurkálás csak a nyilvánvaló bűnbak, más van a háttérben és egy pszichológus tudna segíteni.

Ezzel együtt, vannak, akik ketogén diéta mellett nagyon kevés inzulinnal jól vannak és jók az értékeik. Ennek nézz utána és próbálj egy támogató orvost keresni hozzá. Talán egy tűrhető kompromisszum a számodra.

jún. 23. 02:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!