Milyen etrend valt be?
Figyelt kérdés
jún. 16. 04:42
1/11 anonim válasza:
Gluténmentes és legalább 2500 de inkább 3000 kalória, mert étkezési zavarból gyógyulok.
2/11 anonim válasza:
Mi az, hogy milyen étrend? Mire?
Normális étrend vált be.
3/11 anonim válasza:
Egészségtudatos és nagyjából rostdús teljes kiőrléssel vagy durummal, ami valójában - fehér kenyeren kívül - nem démonizál semmit. :-)
4/11 A kérdező kommentje:
Elso es harmadik koszi a valaszt!
jún. 18. 04:06
5/11 anonim válasza:
Én fogyásban vagyok, nagy túlsúlyból, falászavarból gyógyulva. Szóval tényleg nem mindegy, kinek mit jelent a beválás, mint olyan. Nekem a fehérjedús étkezés sok folyadékkal, és a korai vacsora. A kalóriaigényem a fogyáshoz napi 1800 kcal. Ha elértem a célsúlyomat, súlytartó kalóriakeretet tartok életem végéig, az pedig majdnem ugyanaz, mint amit most csinálok, csak néha bele fog férni egy kis plusz valami. Nekem a mértéktartást kell nagyon figyelni és az éhség jeleit megtanulni, megkülönböztetni a pszichés étvágyat a valódi éhségtől.
6/11 A kérdező kommentje:
5. Nem hiszem h kerdes h kinek mit jelent az h bevalt. Bevalt egy etrend ha valaki tudja tartani vele a sulyat es egeszseges. Nem valt be egy etrend akkor sem ha fogyott vele 30 kilot, ha nem tudja tartani a sulyt es/vagy nem egeszseges az illeto.
Koszi a valaszt amugy. Gondolom lelki okokbol tortek rad ilyen evesek, legalabbis nekem attol volt. Meg a stressz eves. Ha megszuntetem a kivalto okokat, tehat a stressz forrast stb akkor elmulik. Ha visszajonnek a kivalto okok, akkor megint kezdodik az egesz borzalom. Szoval ez szerintem nem csak etrend kerdese, hanem pszichologiai dolgok is. Legalabbis nalam biztos.
jún. 18. 12:30
7/11 anonim válasza:
A stresszforrást nem lehet minden esetben megszüntetni. A stressz egy normális reakció egy szorongató helyzetben. A stresszt kezelni kell jól tudni, és erre sok jó módszer van, amit eddig felfedeztem.
8/11 A kérdező kommentje:
7. En nem szeretnek ilyen eletet elni. Az, hogy a vilagban normalizaltak a stresszt, az mar onmagaban is gaz. Soha nem elt ilyen stresszben az emberiseg. Aki nem hiszi, utana lehet nezni. Generaciorol generaciora egyre rosszabb a helyzet.
jún. 19. 02:15
9/11 anonim válasza:
Akárhogy is, élünk benne és az ösztön azt diktálja, hogy túléljünk. Nem egyszerű, valóban.
10/11 anonim válasza:
A kevés kaja, sok mozgás!Igy nem leszel hájas tehén, vagy férfikánt nem fogsz ugy kinézni, mint egy "teleszart zokni"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!