Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Családi/társasági összejövetel...

Családi/társasági összejövetelen mennyire idegesítene nektek egy egészségmániás ember?

Figyelt kérdés
Aki nonstop beszélni arról, hogy így-úgy egészségtelennek számít és már-már drog a cukor, a só, a koffein, a fehérliszt, folyamatosan nyomatná, hogy vegaként mennyire szánja a húsevőket, stb
jún. 8. 17:29
 1/4 anonim ***** válasza:
55%

Széttrollkodnám azzal, hogy a növények is élnek, vagy ha jókedvembe talál, felállok és hazamegyek. Nem bírom sokáig az okoskodást.

Az, hogy a cukor függőséget okozhat, az igaz. De ez csak egy információ, ami más aspektusban egy érdekes beszélgetés témája lehet.

Amennyiben mást nem érdekel, azt észre kell venni.

jún. 8. 17:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ezen a szinten ez már beteges, nem egészséges mértékben egészségpárti. Hát egyen füvet, meg követ akkor, ha ennyire kényes...

Nyilván a cigi, alkohol és a drogok károsak, de nem kell átesni a ló túloldalára és az egészségbuzeranciát túlzásba vinni...

jún. 8. 17:45
 3/4 anonim ***** válasza:
52%

Nekem is van a családban ilyen rokon. A családját nem maga választja az ember, úgyhogy nem te döntöd el, milyen személyekből áll. Én nagyon szeretem ezt a rokont, sok mindent köszönhetek neki, de kettesben ne hagyjanak vele, mert semmi másról nem tud beszélni, mint a hízlaló szénhidrátról, a mérgező cukorról, a gyilkos kenyérről, és hasonló ökörségekről. Ül az egész család az udvaron, feldob valaki bármilyen témát, a kedves rokonnak hála pedig negyed óra után mindig oda lyukadunk ki, hogy aki nem szed magnéziumot, az rákos lesz, és aki tejet iszik, az is. Foglalkozok dietetikával, versenysportoló vagyok, szóval gondolhatjátok, milyen kellemes nekem egy ilyen társaságában. Középiskolás és egyetemista koromban még belementem a vitákba, de hiába hivatkoztam tanulmányokra vagy kutatásokra, egy rögeszmés egyénnel nem tudsz mit kezdeni, mert csak a saját buborékját fogadja be. Hiába közölsz vele racionális tényeket, ha nem egyezik a buborékjával, nem fog eljutni a tudatáig. Ma már nem megyek bele feleslegesen a vitákba. Megtanultam elengedni a fülem mellett. Beszélje ki magát, aztán ugorjunk.

A baráti társaság más. Azt az ember maga választja. A barátaim között szerencsére nincs ilyen ember, de ha lenne, akkor valószínűleg nem sokáig lennénk barátok.

jún. 8. 20:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Kerülöm az ilyen embereket, szóval ezért sem járok családi kajálásokra, mert biztosan mindig van legalább egy kretén, aki állandóan a másik tányérjával van elfoglalva és végig kommenteli, mit eszik a másik.

Nem, kösz, inkább kihagyom. Akkor beugrok a kávéra du - bár akkor meg az a baj, miért nem eszek sütikét is. :D

jún. 10. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!