Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ha 3-4 napig nem eszek csak...

Ha 3-4 napig nem eszek csak egesz nap alszok mennyit fogyhatok?

Figyelt kérdés
Nagyon konnyen fogyok.
jún. 5. 16:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Mit szeretnél elérni? Van értelmes módja is a súlyfelesleg leadásnak, nem a szélsőséges éheztetés.
jún. 5. 16:13
 2/13 anonim ***** válasza:
75%

Ne aludj, inkább mozogj mellé.

A kevés kaja (lehetőleg egészséges) és a sok mozgás olvasztja le a kilókat.

Nálam ez volt a legdrasztikusabb és a leghatékonyabb módszer.

Elmondom miért.

Ha nem eszel (eleget), az anyagcseréd lelassul.

Ha mozogsz, az anyagcseréd felgyorsul.

A kevés étel gyors anyagcserével brutál fogyást eredményez.

Amúgy a cukros-lisztes kaják hizlalnak a legjobban.

jún. 5. 16:23
 3/13 anonim ***** válasza:
64%

Nem értem, komolyan még mindig van olyan tudatlan ebben a mai világban, hogy valaki ezt a sületlenséget komolyan gondolja? :D

Menjél már át a "Fogyokúrák" topicba és tanulmányozd az ott leírtakat!

jún. 5. 16:31
 4/13 anonim ***** válasza:
3, az anorexia már csak ilyen. Amikpr én voltam az, olyan súplyt tűztem ki célnak, hogy gyógyultan már röhögök rajta.
jún. 5. 17:40
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem, ha 3-4 napig nem veszel magadhoz semmiféle táplálékot, akkor csak kórházba fogsz kerülni.
jún. 5. 18:18
 6/13 anonim ***** válasza:

Ne foggyj le. Izmot epits meg. Az izom sokkal tobb kaloriat fogyaszt mint a zsir. Azaz minrl izmosabb vsgy annal tobbet ehetsz es nem latszik.

A hirtelen fogyassal csak kaloriat vesztesz es lottyedt lesz a borod.

jún. 5. 18:22
 7/13 anonim ***** válasza:
3-4 napig nem enni, csak aludni, az baromi egészségtelen.
jún. 5. 18:26
 8/13 anonim ***** válasza:
Arról nem is beszélve hogy amit lefogysz azt pikk-pakk hízod is vissza. Ugyanígy fogyóztam én is az egyetemen, amikor már megjegyezték, hogy milyen kis duci vagyok, akkor koplaltam, persze nem nem evéssel hanem kevés evéssel, azán lefogytam, pár hónap mőlva megint ment a műsor, hogy jaj de duci lettél.
jún. 5. 18:42
 9/13 anonim ***** válasza:

4-6 kg-ot is ha átlagos testsúlyú vagy, de a többsége abból fakad, hogy kiszarod a beleidben lévő salakanyagot, és mivel nem eszel, nem lesz helyette új, illetve a sók, szénhidrátok által megkötött vizet is kipisiled.

Kevesebbet fogsz nyomni a mérlegen, de a testfelépítésed nem változik egy hét alatt, zsírt nem fogsz veszíteni, a kinézeted sem fog változni.

jún. 5. 19:18
 10/13 anonim ***** válasza:
A másik, sok szerencsét ahhoz, hogy aludj nem hogy egész nap, hanem csak hat órát éjszaka úgy, hogy nem ettél x ideje. Jó eséllyel nem fog menni.
jún. 5. 19:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!