Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hányszor eszek egy nap és kb...

Hányszor eszek egy nap és kb mennyit?

Figyelt kérdés
jún. 2. 21:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Napi 3-szor eszek. Kalóriákat nem számolom. Gyerekkorom óta mértékletesen eszem. Nem tömöm tele dugig magam. Vegyesen táplálkozom, mivel nagyon fontos számomra az egészség. 159 centihez vagyok 46-47 kg. Mozogni is szeretek.
jún. 3. 06:50
 12/18 anonim ***** válasza:
A kérdés az volt, hogy hányszor eszem egy nap. Én leírtam, hogy háromszor. Miért lettem lepontozva?
jún. 3. 06:58
 13/18 anonim ***** válasza:

3-4x, 1800 kcal diétán vagyok jelenleg. Ha elérem a célsúlyomat, súlytartó étkezést tervezek életem végéig.

Próbálok sok fehérjét, zöldséget és kevés ch-t enni. Nagyon kövér voltam, egy újévi fogadalommal kezdtem bele az életmódváltásba. Nehéz munka megreformálni egy olyan étkezést, ami évtizedekig tele volt egészségtelen mennyiséggel és minőséggel.

jún. 3. 08:26
 14/18 anonim ***** válasza:
38%

12-es!

Biztos hazudsz, ahogy én is. Valójában nem annyiszor eszünk, mint amit ideírtunk és ezt valakik nagyon jól tudják, mert figyelnek minket.

jún. 3. 09:49
 15/18 anonim válasza:
17%
A kérdés nem az volt, hogy Ti hányszor esztek, hanem hogy a kérdező hányszor eszik.
jún. 3. 10:04
 16/18 anonim ***** válasza:

Hétköznap 3x, hétvégén 2x (a reggeli akkor kimarad, mert ebédidőben kelek)

A “mennyit” változó, de kb normál adagot vagy annál kevesebbet mindenből.

jún. 3. 15:42
 17/18 anonim ***** válasza:
91%

Én sem értem, miért vagyok lepontozva. 157 centi vagyok, le kell fogynom legalább 30 kilót. Az egyetlen tuti biztos módszer a kcal számlálás.

Végre olyan kérdés, amire nem emlékeznem kell, hanem dokumentálva van minden kalória, és le vagyok pontozva. Oké.

jún. 3. 15:49
 18/18 anonim ***** válasza:

2-5 alkalommal, attól függ, mennyire vagyok éhes, illetve hogy alakul a napom. De én azt is étkezésnek számolom, ha pl. egy műzliszeletet ettem, vagy egy fehérjeshaket ittam.

Reggeli kajákat nem szeretem, ha mégis reggelizek, általában az előző napi vacsorám maradéka az. Illetve most ráálltam az instant rizskására fagyasztott bogyós gyümölcsökkel, de áltlában nem vagyok éhes reggel, főleg, ha nagyon korán kell kelni.

Ebéd vagy valami, amit előre elkészítek, bedobozolok, pl. krumplipüré gombapörkölttel, zöldséges sült rizs rántott sajttal vagy rántott zöldségekkel, chili, poké-tál, lecsó tojással, valamilyen szószos tészta rukkolával.

Vacsorára mostanában ráfüggtem arra, hogy salátakeverék, kukorica, paradicsom, szezámmag, egy gerezd reszelt fokhagyma, kicsi gyömbér, balzsamecet és falafel, ehhez általában iszok egy vicét is.

Köztes, "kis" étkezésekre úgy nyolcféle gyümölcsszelet/müzliszelet/fehérjeszelet/zabszelet van a komódban, általában a táskámban is tartok egyet, hátha megéheznék, szerintem Lidl-ben, Aldi-ban érdemes venni, sokféle van, finom, és olcsó. Illetve mindig van otthon fehérjepor, finom, és vegetáriánusként egy kis plusz fehérje szerintem sosem árt.

Ez így összeesn általában 1200-2100 kcal között mozog egy nap, de akkor se esek kétségbe, ha esetleg egyik nap csak 800 kalóriát ettem, meg akkor se, ha 3100-at (nem számolom egyébként appban, vagy ilyesmi, csak megsaccolom és fejben összeadom), mert kb. 2012 óta ugyanaz a súlyom, a ruhaméretem, egészséges vagyok, a menstruációmhoz órát lehetne igazítani, még elkérik a személyim pedig lassan 30 vagyok, szóval szerintem számomra ez a megfelelő étrend.

jún. 4. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!