Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hányszor eszek egy nap és kb...

Hányszor eszek egy nap és kb mennyit?

Figyelt kérdés
jún. 2. 21:13
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
79%
Azt nem tudom, hogy te hányszor, de én kb. 5x és annyit, amennyi jól esik :D Igyekszem vegyesen, egészségesen étkezni, fehérje(hús, hal, tojás stb) zöldség, gyümi, szénhidrátok. Napi kb. 2000 kcal lehet. 157 cm 49 kg sportoló lány
jún. 2. 21:17
 2/18 anonim válasza:
23%
But turn my Szp Atás ból!
jún. 2. 21:28
 3/18 anonim ***** válasza:
88%

Gondolom "esztek" lett volna a kérdés.

Naponta 3-szor. Vegetáriánus vagyok évet óta, de nem csak zöldségen élek. Összesen kb 2000 kalóriát eszek egy nap. Reggeli általában zab/korpás keksz kávéval, ebéd valami egyszerű kaja pl sült édeskrumpli, sajtos tészta, vacsora szendvics. Igykeszem minden étkezéshez enni zöldséget vagy gyümölcsöt.

jún. 2. 21:30
 4/18 anonim ***** válasza:
29%
Napi 2x főétkezek, a többi "snack"-nek van feltüntetve a kcal számláló appben, pl alma vagy dió. 1200 kcalt próbálom tartani.
jún. 2. 21:39
 5/18 anonim válasza:
76%
Nem tudjuk, szabad a gazda.
jún. 2. 21:43
 6/18 anonim ***** válasza:
17%
#3 és te nem vagy ettől csont és bőr?
jún. 2. 21:44
 7/18 anonim ***** válasza:
42%
Reggeli, ebéd, vacsora. Ha a reggeli és az ebéd között sok idő telik el, akkor néha a kettő közöt egy snack. Mondjuk nekem az ételek nem chiamagos-zabkásás-bogyós bigyó meg saláta, hanem átlagos hétköznapi kaják. Reggel és este egy szendvics valami zöldséggel vagy gyümölccsel meg egy kis csoki, délben egy főttétel. Pont emiatt nem is vagyok egy anorexia reklámarc, de cserébe napi 3 kajával elvagyok és nem azon jár 2 étkezés között az eszem, hogy mikor eszem végre. Ezt azért is írom, mert régen napi 5-6 kisebb étkezés volt, amikor odafigyeltem grammra és percre pontosan mindenre és akkor a súlyom is kevesebb volt. Szörnyű volt, benyomtam a kaját, egy óra múlva már éhesen vártam a követkrző étkezést.
jún. 2. 21:51
 8/18 anonim ***** válasza:
42%
Van egy alapbetegségem, ami a kaja-témát érinti. Hétvégén rendesen eszek: reggeli-ebéd, bár vacsora már nem feltétlen van. Hét közben: általában munka után, de akkor sem főtt kaját vagy hasonlót, hanem pl.: csoki, keksz, ropi, egyéb édesség, stb.
jún. 2. 22:13
 9/18 anonim ***** válasza:
29%

Egyszer szoktam, amikor hazaérek, napközben csak folyadékot fogyasztok, kávé és víz formájában többnyire. Hazaérek, eszem valami főételt, ha van kedvem utána valami nasi, este pedig egy tea vagy hűtött üdítő/cider stb az erkélyen, évszaktól függően.

Néha eszem napközben is, de ez ritka, általában veszek egy csomag kekszet vagy valamit a melóba, ha tudom, hogy uncsi nap lesz, mert olyankor legalább a nassolás leköt.

Nincs semmi oka, csak így kényelmes, talán magát az evés folyamatát nem szeretem, ezért kell mellé valami más program, vagy itthon sorozat, vagy ha ez maga a program hogy valakivel beülünk enni valahova, de csak úgy nem szoktam enni mert enni kell, vagy akkor eszem ha már éhen döglök majdnem vagy ha rohadtul unatkozom.

jún. 2. 23:17
 10/18 anonim ***** válasza:
42%
4-szer, vagy ötször, 2600kcal körül.
jún. 2. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!