Hányszor eszek egy nap és kb mennyit?
Gondolom "esztek" lett volna a kérdés.
Naponta 3-szor. Vegetáriánus vagyok évet óta, de nem csak zöldségen élek. Összesen kb 2000 kalóriát eszek egy nap. Reggeli általában zab/korpás keksz kávéval, ebéd valami egyszerű kaja pl sült édeskrumpli, sajtos tészta, vacsora szendvics. Igykeszem minden étkezéshez enni zöldséget vagy gyümölcsöt.
Egyszer szoktam, amikor hazaérek, napközben csak folyadékot fogyasztok, kávé és víz formájában többnyire. Hazaérek, eszem valami főételt, ha van kedvem utána valami nasi, este pedig egy tea vagy hűtött üdítő/cider stb az erkélyen, évszaktól függően.
Néha eszem napközben is, de ez ritka, általában veszek egy csomag kekszet vagy valamit a melóba, ha tudom, hogy uncsi nap lesz, mert olyankor legalább a nassolás leköt.
Nincs semmi oka, csak így kényelmes, talán magát az evés folyamatát nem szeretem, ezért kell mellé valami más program, vagy itthon sorozat, vagy ha ez maga a program hogy valakivel beülünk enni valahova, de csak úgy nem szoktam enni mert enni kell, vagy akkor eszem ha már éhen döglök majdnem vagy ha rohadtul unatkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!