Követ valaki szénhidrát mentes étrendet, és tudna tanácsot adni nekem?
Tanács: sose kövess olyan étrendet amiben napo 100 grammnál kevesebb szénhidrat van. Egyetlen kivétel ha epilepsziás/ autista vagy éa orvos mondja.
Egészséges embernek rendkívül káros. Nagyon veszélyes. Emberek kerülnek kórházba ilyenek miatt
"kivétel ha epilepsziás/ autista vagy éa orvos mondja"
A 20. század eleje óta nem alkalmaznak európai/amerikai állami klinikumban szénhidrátmentes étrendet terápiás céllal egyetlen neurológiai vagy pszichiátriai kórkép esetén sem. 2024 van. Ma már nem divat a lobotómia vagy a boszorkányégetés, márpedig a szénhidrátmentes étkezés ezekkel van azonos intellektuális szinten.
Inzulinrezisztens vagyok, és már félek a szénhidrátoktól.
Arra gondoltam, hogy hatha ki tudom váltani zöldségekkel, hússal, tojással és sajttal.
A zöldségekben van szénhidrát. Le kell mérned, és kiszámolnod.
Nem mindegy mikor, és mennyit viszel be, hogy van elkészítve, mennyit mozogsz. Stb.
Tisztában vagyok vele, de nagyon unom. Elértem oda, hogy már csak számolok, utálom és félek enni. Az étkezések szenvedésekké váltak. Úgy tudom, hogy vannak teljesen 0 szénhidrát tartalmú zöldségek is.
Arra gondolok, hogy talán így még lehetne normális étkezésem, amit élvezek, és nem kíséri bűntudat és pánik.
Elvégre az inzulirezisztenseknek a szénhidrát méreg.
Mozgásszervi bajom van, örülök, hogy tudok jarni.
Sétálni tudok, mást nem.
Kifejezetten sovany vagyok, nem fogynok, hanem hízni kellene.
55 kg vagyok. A Metformintól 38 kg-ra fogytam, mert még a víz is kijött belőlem és ki is száradtam.
Így maradt a 200 grammos diéta. Évek alatt lassan visszajött a súlyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!