Amikor nincs pénz kajára miket érdemes enni?
A gépem úgy lett összerakva a szemétből így is több mint 6000ret kellett ráköltenem, a wifi meg a szomszédé, és az áramot is a szomszédtól kapom.
Ha valakinek van ötlete a kérdéssel kapcsolatban továbbra is várom a válaszokat.
Miért nem mész el építkezésre segédmunkásnak? Ma már az általáno iskolából kibukott romák is 300-350 ezerért talicskáznak alaphangon.
Ilyenkor áldom az Istent, hogy végigszoptam az egyetemet, most meg van egy rohadt jól fizető állásom, és nem a gyakorikerdesek.hu-n kell hülyét csinálnom magamból.
Kérj azt is a szomszédtól.
Amúgy ilyen fizuból hogy volt 600 ezred a gépre? Talán okosabban kéne bánni a pénzzel. Én nettó 500 ezres fizuból se vernék el ennyi pénzt elektronikára.
Felénk nem nagyon van olyan munka ahova felvennének, főleg hogy alkoholista is vagyok és itt mindenki ismer.
Itt gyakorin meg névtelenül bármit meg lehet kérdezni, ez az oldal lényege.
A szomszéd nem fog adni semmit mert neki se nagyon van. Talán ha szerencsém lesz száraz kenyeret.
Szóval mi történik ha megeszem a porrá tört búzát meg kukoricát? A tyúkok is elvannak vele. Gondolom nekem se lenne bajom?
Amúgy ma még nincs gáz mert van több napnyi zabkorpám, csak már előre próbálom eltervezni mit találjak ki a hétvégére. Éhen szerintem nem halok, csak próbálkozok új ételek felkutatásával...
1-es: ha valakinek 2024-ben VAN internetje, az nem luxus, hanem alapdolog, amit felmondani sem lehet csak úgy, mert mindenhol hüségnyilatkozattal lehet kapni, ahogy egy telefon is hiába van, ha megenni nem lehet,, ha meg eladja, akkor egy hétig van mit enni, utána megint nincs semmi.
6-os: mert egyrészt nem igazán vannak építkezések nem-Budapesten, másrészt a kérdezö lehet akár egy vékony nö vagy egy fiatal fiú, aki fizikailag nem alkalmas erre, harmadszor ha MOST nincs pénze, akkor nem segít rajta, ha egy hónap múlva kap pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!