Milyen zsírral érdemes főzni?
Figyelt kérdés
A testépítésen felül az egészség szempontjából is kérdezem.
Állati eredetű, növényi (olíva / hagyományos) vagy kókuszzsír.
febr. 16. 16:03
A kérdező szavazást indított:
Állati eredetű (mangalica, kacsa, libazsír, marha faggyú, szalonna)
Kókuszzsír (bio)
Növényi - hagyományos (napraforgóolaj, repceolaj)
Növényi - olívaolaj (nem szűz)
15 szavazat
2/3 anonim válasza:
Bármelyikkel. A hivatalos álláspont a zsíradékokról hogy mindegyik kell, mértékkel.
3/3 anonim válasza:
Növényi olajat, minél változatosabban, jó minőségűeket. Olíva (extra szűz, ezt nagyon magas hőfokra hevíteni nem ajánlott, szóval inkább salátákba, vagy dinszteléshez hús, zöldség alá), napraforgó, repce (ezek is első préselésből valók legyenek), tökmagolaj (salátákhoz nagyon jó), ha szoktál keleties, wok ételeket főzni ahhoz jól megy a szezámolaj stb.
Rántott dolgokat minél kevesebbszer.
Állati zsiradékot (beleértve a vajat is) esetenként és keveset.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!