Lehet ebből egészségügyi bajom ha ilyeneket eszek naponta?
Kb 250gramm turo, 90gramm trappista sajt, 150 gramm csirkemell, 30gramm feherjepor, 4db tojas
A verkepem tokeletes. Lehet sok kalcium meg foszfor ez?
Hogyha másokat eszek nem csak ezeket akkor szerintem egyáltalán nem nagy dolog ez.
Az interneten sokat olvastam hogy csak ha 2.5g/kg nál több fehérjét eszik az ember az rossz a vesének. Egy átlagos vesének, amelyik egészséges annak nincs semmi baja a magas fehérjével.
1-1,2/testsúlykgval nagyon lassan lehet izmot építeni.
Ha szerinted nincsen ezzel baj, akkor miért kérdezed itt?
Úgyis annak hiszel, akinek akarsz. Van, aki azt mondja, hogy ez nem egészséges, van, aki azt mondja, egyél nyugodtan, még többet is.
A neten amúgy is mindent megtalálsz és annak az ellenkezőjét is.
Szerintem egyed nyugodtan, aztán majd úgyis meglátod 10 év múlva, mi lesz a veséddel.
Ebben mégis mi lenne a káros? A napi több tábla csoki,egy valag chips,ilyen-olyan poralapú és gyorsételek,na azok a károsak.
Eszel ezek mellé gondolom zöldségeket,gabonafélét,olajos magokat.
Ezek nem egetrengető mennyiségek,sokan 1kiló csirkét meg 10tojást vágnak be testépítés címszóval,na az sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!