Az egészséges táplálkozás mellé milyen "kiegészítőket" használtok még rendszeresen, illetve kúraszerűen?
Figyelt kérdés
febr. 17. 10:45
1/6 anonim válasza:
Multi, C, D vitamin
Halolaj (Omega3)
Tejsavó
Almaecet
Kávé, gyógyteák
Sok víz
Fokhagymakapszula
Méz&fahéj&gyömbér
Tibeti kefírgomba
2/6 anonim válasza:
Nem értem , egészséges táplálkozás mellé minek bármilyen kiegészítő ?
3/6 anonim válasza:
Egészséges táplálkozás mellé az egyetlen dolog amire egy embernek szüksege van az a D vitamin mert itthon kevés a napfény. Semmi más
4/6 anonim válasza:
Normális és kiegyensúlyozott táplálkozás mellett kizárólag D-vitamint kell szedni.
Nőknek esetleg vaskészítményt erősebb havi vérzés okán (én változatosan eszem, de a vas az mindig "épp jó")
5/6 Paczalos István válasza:
Normális, egészséges kaja esetén nem nagyon kell semmi. Nyomelemek és ásványok benne vannak azokban az ételekben, növényekben, fűszerekben, amit megeszel.
6/6 anonim válasza:
Valamikor csak egy étkezésem tartalmaz növényi alapanyagot, de magas a vitaminszintem és nem szedek semmit. Elmúlt 15 évben pezsgőtablettákat ittam, de 1 évvel ezelőtt magas niacin-szintet találtak nálam és azokról is leszoktam. Ráadásul pedig immunbeteg vagyok, úgyhogy az étkezésem önmagában megfelelő.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!