Ocsmányul nagy hasam lett, mit tegyek a habzsolás ellen?
Figyelt kérdés
175/92 17/f
Asszem, többet nem kell mondani. Terheshasnak néz ki, egyenes állásban nem látom a lábujjaim tőle, nagyevés után meg tényleg mint egy hordó, olyankor alig bírok megmozdulni.
Megy a chips, a cukros üdítő, a gyorskaja. Hogy fogjam vissza az evést? Ha elkezdek futni, fogyhatok?
jan. 5. 05:53
11/11 anonim válasza:
Én is hasonlóan meg voltam hízva, de már lement belőle 8 kiló. Kérdező, kell azért némi elszántság hozzá, magától nem megy. Én egyszerűen azt csinálom, hogy kimegyek minden nap valahová, és sétálok pár órát, hegy völgy, park, város, mindegy, de legalább tízezer lépést. Ennyi. Vagy bicikli is lehet. És mellette továbbra is eszek kedvemre. Tudod, mi a jó abban, ha elmész valahová? Vissza is kell jönni, tehát nem fogod úgy a felinél elunni, mint mondjuk egy szobabiciklit, vagy tudom is én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!