Két fajta főzelék egy nap?
Figyelt kérdés
Van még egy kis lencse főzelék itthon. Azt szeretném enni ebédre, estére meg lenne zöldborsó főzelék.
A sok tejes cucctól lehet hasmenésem? Nem vagyok bizonyítottan laktózérzékeny, viszont a gyomrom nem igazán bírja a terhelést. Értsd kis terhelés és már hasmenésem is van.
jan. 4. 11:13
2/7 A kérdező kommentje:
Nem próbáltam még.
jan. 4. 11:27
3/7 anonim válasza:
Hát te tudod mennyi tej van benne és mennyire bírod. Én inkább a puffasztó hatásuk miatt kerülném egy nap a kettőt, de ha erre nem vagy érzékeny, akkor ok.
4/7 anonim válasza:
Ennyibol mi nem tudjuk megallapitani. Nekem pl semmi bajom nem lenne ennyitol.
Hogy neked mit okoz azt te tudod a te tapasztalataid alapjan
5/7 Senior Séf válasza:
Én inkább a sok liszt miatt hagynám másnapra az egyiket.
6/7 A kérdező kommentje:
Végül nem mertem enni belőle tegnap.
jan. 5. 19:07
7/7 anonim válasza:
Ilyen esetben nem kell tejtermékkel csinálni. Egyébként nekem eszembe nem jutna habarni soha, mindent rántok, krumplihoz és zöldbabhoz tálalásnál teszek tejfölt. Egyetlen ételt habarok: frankfurti levest. Ahhoz tényleg nincs más recept.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!